Krediti za zatvaranje postojećih obveza

Kreditna unija Libertina u svojoj ponudi ima novi proizvod dugoročni kredit namjenjen za zatvaranje obveza u drugim institucijama. Ovim kreditom zatvaraju se sve obveze koje dužnik ima, te mu ostaje mjesečno samo jedna rata koja mu ne predstavlja otperećenje u otplati. Krediti se  odobravaju na rok otplate do 10 godina.

Pored ove vrste kredita u Kreditnoj uniji Libertina mogu se još dobiti kratkoročni i dugoročni namjenski i nenamjenski krediti.

Kratkoročni krediti posebno su zanimljivi obiteljskim poljoprivrednim gospodatrstvima, obrtnicima i slobodnim zanimanjima ukoliko su im sredstva potrebna za početak poslovanja ili zbog neočekivane hitne intervencije za financijskim sredstvima.

Za financiranje početka poslovanja za one poduzetnike koji tek kreću u posao i nemaju vlastita sredstva te ne mogu dobiti kredit u poslovnim bankama, posebno je zanimljiv HAMAG-ov jamstveni program “Novi poduzetnici”, kojim se može financirati ulaganje u dugotrajnu materijalnu i nematerijalnu imovinu.

Ovi krediti odobravaju se novim poduzetnicima koji posluju do 24 mjeseca. Iznos kredita može biti od 20 do 250 tisuća kuna, na rok otplate do 60 mjeseci uz poček od 6 mjeseci. Kao osiguranje povrata kredita  služe uobičajeni instrumenti osiguranja, koji ne obuhvaćaju zalog na nekretnini  odnosno hipoteku te fiducijarni prijenos vlasništva na imovini.

U Kreditnoj uniji Libertina možete oročiti svoja slobodna sredstva uz stimulativne kamatne stope te kupiti ili prodati strana sredstva plaćanja uz povoljni valutni tečaj.

Moramo napomenuti da su Kreditne unije u svom poslovanju teritorijalno ograničene odnosno članovio kreditne unije mogu biti samo osobe koje imaju prebivalište u Međimurskoj županiji.

Kreditna unija Libertina pokriva onaj segment tržišta koji ne mogu pokriti banke. Potrebni smo da pratimo male, jer im pružamo brži i lakši pristup financijskim uslugama te s klijentima gradimo trajne partnerske odnose. Uvijek prepoznamo individualne potrebe klijenata, te razvijamo proizvode na način koji zadovoljava te potrebe.

Naše dvadesetgodišnje poslovanje i ostvareni poslovni rezultati daju nam slobodu da vas pozovemo na suradnju te nas posjetite na adresi:

Ulica Stjepana Radića 8,

Čakovec


Informacije vezane za kreditiranje ili štednju

možete dobiti na brojeve telefona:

040/310977 i 040/311271 

  putem emaila: info@kulibertina.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije