Najpovoljnije kupanje u Toplicama Sveti Martin za djecu i mlade

Obožavaš ljetne dane provoditi na bazenima? Imaš do 18 godina? Na kupanje bi svaki dan ali džeparac je kratak?

Ekipa u Toplicama Sveti Martin ima riješenje! Novost u ponudi Toplica Sveti Martin je mjesečna i dvomjesečna karta za kupanje za djecu i mlade do 18 godina.

“Ovom akcijom htjeli smo omogućiti većem broju djece odlazak u Toplice. Sukladno teškim vremenima mnogo roditelja primorano je reći ne djetetu kada ono traži džeparac za bazene, a i mnogo kućnih budžeta ovo ljeto neće podnijeti dolazak na more. U tom slučaju, reći ćete, i 300 kuna je puno, ali na taj način djetetu omogućavate svakodnevno zadovoljstvo po cijeni od svega 10 kuna za cjelodnevno kupanje.” – rekao je Dan Vidošević, direktor prodaje i marketinga Toplica Sveti Martin.

Za svu djecu i mlade do 18 godina mjesečna karta za kupanje iznosi 300 kuna, a dvomjesečna 500 kuna, što iznosi svega 10, odnosno 8 kuna po danu. Svi zainteresirani na ulazu u ljetno kupalište mogu pokupiti formular koji trebaju ispuniti, priložiti fotografiju kao i dokument koji potvrđuje da osoba ima manje od 18 godina. Iskoristite najpovoljniju ponudu za kupanac ovog ljeta!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije