Kreativci dođite na radionice u Hobby hižicu

Kreativci i hobisti sve hobby&art proizvode, boje, slikarski pribor, repromaterija za izradu nakita, unikatne poklone možete pronaći u specijaliziranoj trgovini Hobby hižica u Čakovcu.
Stigli su novi rižini i decoupage papiri, nove predivne salvetice… Dođite i pogledajte lijepu ponudu!

U njihovom prostoru održavaju se i kreativne radionice. Prema Vašoj potrebi održavaju i kreativne radionice u Vašem prostoru.

Za sve polaznike kreativnih radionica vrijede i dodatne pogodnosti:

• ukoliko u razdoblju od mjesec dana (od vaše prve radionice) sudjelujete na dvije radionice, treću radionicu plaćate samo pola od ukupne cijene radionice

• svaki sudionik radionice ostvaruje pravo na 10% popusta pri kupnji kod plaćanja gotovinom, za vrijeme i nakon radionice

• sav materijal i podloga na kojoj radite u cijeni je radionice i naravno ono što izradite na radionici nosite sa sobom

Posjetite ih na nekoj od radionica da Vas malo “zaraze” kreativnom i pozitivnom energijom te da malo zaboravite na brige i probleme:
27.06.2013. god.

četvrtak od 17:00 do 19:00 sati

PLATNENA TORBA I BROŠ

Obična platnena torba danas će nam poslužiti kao savršena podloga na kojem ćemo raditi decoupage salveticama ili rižinim papirom, bojat ćemo Tulip bojama za tkaninu, raditi batik efekte,radit ćemo trakicama i čipkom. Izradit ćemo i broš od tkanine, organze i perlica, koji će baš dobro pristajati na našoj torbi.

Radionicu vodi: Sanja Tot, cijena radionice: 90,00 kn

28.06.2013. god.
petak od 17:00 do 19:00 sati

OTMJENA FLAŠA

Na staklenoj flaši radimo s akrilnom bojom, decoupage kombiniramo s transferom i radimo s lakom za raspucavanje za staklo, crtamo konturama za staklo. Zlatni listići podarit će ovoj flaši otmjeni izgled, a medaljon koji ćemo izraditi našu će flašu pretvoriti u pravu sofisticiranu ljepoticu.

Radionicu vodi: Sanja Tot, cijena radionice: 90,00 kn
29.06.2013. god.

subota od 10:00 do 12:30 sati

MEMO PLOČA- RADIONICA ZA MAME/BAKE I DJECU

Odličan i praktičan ukras za svaku sobu, ali pretpostavimo da ćete danas zajedno izraditi memo ploču upravo za Vašeg mališana. Veseli šareni motivi sa salvetica, boje po želji, pa ona odlična boja za ploču po kojoj možete pisati… Pripremit ćemo i kredice ne brinite, dekorirat ćemo i slova dječijeg imena koja ćemo smjestiti na ploču. Radionica na kojoj, sigurne smo, uživat će i mali i veliki prstići.

Radionicu vodi: Sanja tot, cijena radionice: 120,00 kn

Vesela i kreativna ekipa Hobby hižice Dunja i Sanja sve izrađuju ručno i po vašoj narudžbi. Ukoliko imate namještaj koji želite obnoviti, ili neke predmete u svom prostoru koje želite prenamjeniti slobodno im se obratite, i zaželjeno ćemo vam i ostvariti.


Dođite nam, družite se s nama, provedite ugodno vrijeme u društvu kreativaca!

 

A. Starčevića 6, Čakovec

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – utorak: 9:00  – 19:00 sati
Srijeda – petak: 9:00 – 20:00 sati

Subota: 9:00 -13:00 sati

Telefon: 040 390 073

Email: hobbyhizica@gmail.com

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije