Goran Hižman: “Bratstvo želi na zapad ili odustajemo”

Nogometni klub Bratstvo iz Savske Vesi prvak je Treće međimurske nogometne lige istok. U 22 susreta zabilježili su 19 pobjeda, 2 remija i jedan poraz uz gol – razliku 90:24. Drugoplasirani Omladinac zaostao je za njima šest bodova.

Nazvali smo predsjednika Gorana Hižmana da čujemo kako je prošla sezona u klubu: “Na početku sezone bilo je 20 igrača, a završili smo s 18 koji su trenirali i igrali. Pojačali smo se na polusezoni sa željom da dođemo do prvog mjesta i povratak u drugoligaški rang međimurskog nogometa. Treniralo se tri puta tjedno, a po potrebi se treniralo i pod reflektorima. Trener igrač je Daniel Novak koji je ujedno i najbolji strijelac kluba s 28 golova.”

Što se tiče Bratstva za klub je važno hoće li u zapadnu ili istočnu skupinu druge lige: “Mi želimo na zapad, odnijeli smo dopsi u Međimurski nogometni savez i odaslali ga na neke druge adrese. Jednu bitku smo dobili osvajanjem naslova prvaka, a sada je pred nama druga. Trenutni stav uprave jeste, ako nećemo igrati u zapadnoj skupini da ćemo – odustati!”

Neizvjesnost oko zapadne i istočne skupine utječe i na prijelatzni rok: “Sve ovisi o tome gdje ćemo igrati, neki igrači ne žele igrati u istočnoj skupini. Mi ćemo ostati svi na okupu, a ako idemo na zašad trebat ćemo dovesti petoricu novih igrača.”

Osim seniora koji su prvaci treba naglasiti i da su pioniri prvaci te će Bratstvo ovog vikenda igrati na završnici u Kotoribi gdje će im protivnik biti pobjednik pretkola u kojemu će igrati BSK Belica i Polet Sveti Martin na Muri.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije