50. utrka na stadionu Milenium Velika nagrada Hrvatske

Speedway utrka za Veliku nagradu Hrvatske održava se 24. lipnja 2013. godine s početkom u 19.30 sati. Još jedna večer adrenalina, uzbuđenja i odličnih speedway utrka, a za pobjedničku titulu borit će se vozači iz Slovenije, Mađarske, Italije, Austrije, Poljske, Češke, Velike Britanije i naravno – najbolji hrvatski vozač Jurica Pavlic!

Pedeseta utrka na stadionu Milenium posebna je za organizatora jer je dokaz uspješne speedway tradicije u Međimurju i na Mileniumu u Donjem Kraljevcu. Posjetite najljepši speedway stadion u ovom dijelu Europe, zabavite se uz odlične utrke europskih majstora, a organizator za vas priprema još mnoštvo popratnih sadržaja kao što su vatromet, mažoretkinje, hladno piće i odličnu hranu.

Cijene ulaznica su od 50 do 150 kuna te će biti u prodaji od 12 h na dan utrke. Školama Međimurja podijeljeno je preko 1500 ulaznica kako bi privukli najmlađe naraštaje na ovaj sport; djeca s oduševljenjem dolaze na utrke i dovode svoje obitelji, bake i djedove. Pozivaju vas ovim putem da dođete na još jedan spektakl na Mileniumu, dobro se zabavite i uživate u odličnim vožnjama europskih majstora.

Stadion se otvara u 17:00 sati, a za vas nastupaju mažoretkinje, Zrinska garda, prekrasne predstarterice te vatromet na kraju. Startna lista trenutno izgleda ovako:

Jurica Pavlic (Hrvatska)
Davey Watt (Australija)
Matic Voldrih (Slovenija)
Zdenek Simota (Češka)
Christian Hefenbrock (Njemačka)
Lukasz Jankowski (Poljska)
Simon Stead (Velika Britanija)
Aleksander Čonda (Slovenija)
Daniel Gappmeier (Austrija)
Roland Benko (Mađarska)
Renato Cvetko (Hrvatska)
Davi Birks (Velika Britanija)
Lukasz Sowka (Poljska)
Nicolas Covatti (Italija)
Karlo Majnić (Hrvatska)
Patrik Nagy (Mađarska)
Matic Ivačič (Slovenija)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije