Danas se održava drugi krug lokalnih izbora: Izađite na glasovanje!

Većina ljudi živi u uvjerenju kako jedan čovjek ne može utjecati na ishode, ali mnogo jedinki čini masu koja time dobiva na snazi.

Kako ne bi preostale četiri godine razmišljali “da je nas desetak izašlo na izbore, naši glasovi bi bi uvelike činili razliku”, izađite danas i na drugi krug lokalnih izbora koji se održavaju u Međimurskoj županiji danas u nedjelju 2. lipnja o 7 do 19 sati na 353 birališta.

U Međimurskoj županiji glasamo i biramo župana između kandidata Ivice Perhoča i Matije Posavca. U većini gradova i općina izabrani su čelnici u prvome krugu, ali kako smo ranije napisali – dužnost je izaći na izbore i glasovati, pa s toga odvojite malo svog dragocjenog vremena i izađite na birališta, kako bi uzorak birača bio što veći i time vjerodostojniji.

Izbori u drugom krugu održavaju se u jedinom međimurskom gradu gdje imamo drugi krug – Gradu Prelogu gdje birači biraju između Dragutina Glavine i Ljubomira Kolareka.

Izbori za načelnika općine odražavaju se sljedećim općinama gdje birači biraju između dva kandidata koja su ušla u drugi krug:

Općina Donja Dubrava
Vladimir Čituš
Dražen Miser

Općina Donji Kraljevec
Miljenko Horvat
Vladimir Ivković

Općina Kotoriba
Ljubomir Grgec
Nikola Knez

Općina Mala Subotica
Vladimir Domjanić
Josip Šegović

Općina Selnica
Anđelko Kovačić
Ervin Vičević

Općina Štrigova
Stanislav Rebernik
Branko Resman

Tko će biti novi čelnici, znat ćemo prema izlaznim anketama koje očekujemo iza 20.30 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije