Najavljujemo seminar “Upravljanje sobom i svojim vremenom”

Seminar pod nazivom “Upravljanje sobom i svojim vremenom” održat će se ove subote 11. svibnja od 10 do 16 sati u Tehnološkom parku u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu. Život postaje sve složeniji i ljudi trebaju ulagati sve više truda za svakodnevno življenje.

Prepreke se pojavljuju u svim područjima života. Stoga možemo zaključiti da nam vrijeme i život signaliziraju da je trenutak da poduzmemo nešto novo, učinimo pozitivnu promjenu tako da ponovno zavolimo i počnemo cijeniti život.

Na seminaru ćete promotriti važne aspkete vremena, dovesti ga bliže sebi, posegnuti za naočalama uvida, istražiti nove mogućnosti, ostaviti obeshrabrenost i postati gospodar. Radi što bolje organizacije prijave su obavezne na telefon 095 5282 608 ili email: bkvarazdin@gmail.com.

Voditeljica seminara je Tatjana Novosel koja vodi tečajeve meditacije, pozitivnog mišljenja, upravljanja vremenom i otklanjanja ljutnje u okviru Centra za duhovni razvoj iz Zagreba. Ohrabruje i potiče pojedince da prepoznaju svoje unutarnje posebnosti te da žive u skladu s njima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije