U Varaždinu gostuje doktorica koja je ustala od mrtvih!

Dr. Tatjana Anisimova – Bilous (Татьяна Белоус Анисимова) održati će niz predavanja na temu “Ima li života poslije smrti?” u gradovima diljem Hrvatske. Dr. Tetyana Anisimova – Bilous je za vrijeme kliničke smrti doživjela iskustvo odlaska u pakao. Ne propustite jedinstvenu priliku te poslušajte njeno potresno svjedočanstvo koje može promijeniti vaš život.

“Vrata su se otvorila i ušao je kirurg koje me operirao. Zastao je i zaurlao: “Ne, ne! To jeeee neeeemoooogućććeee!” Zatim mi je rekao: “Lezi! Ti si mrtva!” Pokrila sam se plahtom i rekla: “Ja sam živa!”

“Da, ruke ti se miču! Živa si. Brzo lezi!”.. “Ja sam živa. Vratila sam se!” Taj mi je kirurg bio profesor na fakultetu. Viknuo je: “Što da radim s tobom?! Uvijek si stvarala probleme, ali ovo je zbilja previše… Što da sada radim?” Moji su ukućani pripremili sve za ukop. Prošla su 72 sata i već su se pitali zašto ih ne zovu da preuzmu tijelo…”

Dr. Tatjana Anisimova predavanje će održati i u Varaždinu, u konferencijskoj dvorani Kršćanskog centara “Riječ Života”, Varaždin, Sajmište 12, javlja eVarazdin.hr. Vrijeme: utorak, 14. svibnja i srijedu, 15. svibnja od 19:00 sati. Više o samom događaju možete saznati i na Facebook stranici.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije