Stolni tenis: Šenkovčani ponovno prvoligaši

Odigrane kvalifikacije za popunu 1. Hrvatske lige istok za igrače

Osvajanjem trećega mjesta na kvalifikacijskom turniru za popunu 1. Hrvatske lige istok stolnotenisači Šenkovca nakon jednosezonske stanke ponovo su prvoligaši.

Tako će Međimurska županija u tom rangu natjecanja opet imati 3 predstavnika, jer u ligi kontinuirano nastupaju sastavi Mihovljana i MSTC Čakovca. Šenkovčani su na kvalifikacijama odigranim u subotu i nedjelju u dvorani Zibel u Sisku izgubili od uvjerljivo prvoplasiranoga RR STARR-a iz Varaždina, devetoplasiranoga u ligi na kraju ove sezone, koji je uspješno obranio svoj status, koprivničke Podravke 2 Superprinta, lako savladali sastav Siska i, tek nakon 7 odigranih partija, Graničara iz Slavonskoga Broda, u utakmici koja je odlučivala o trećemu mjestu, posljednjemu koje vodi u 1. HL istok.

Za ekipu Šenkovca igrali su Goran Balić, Rinaldo Jurinec, Benjamin Podkrajac, Eugen Šimon i Zoran Vidović, a njen najbolji igrač na kvalifikacijama bio je Balić, koji je s 2 pobjede bio prevaga u odlučujućoj utakmici s Brođanima.

Poredak: 1. RR STARR (Varaždin) 8 bodova, 2. Podravka 2 Superprint (Koprivnica) 7, 3. Šenkovec 6, 4. Graničar (Slavonski Brod) 5 i 5. Sisak 4 boda.

Iako su imali pravo, na kvalifikacije se nisu prijavili Lokomotiva iz Vinkovaca i Petrovci predstavnici Regije Istočna Slavonija.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije