ŽNK Katarina Zrinski u Savskoj Vesi, Vratišincu, Kuršancu i Jurovcu

U Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi za žene zapad – sjever imamo dva međimurska kluba, Trnavu Goričan i Katarinu Zrinski Čakovec. Trnava je prva na tablici, Katarina Zrinski odmah do njih.

Posljednjih tjedana Katarina Zrinski igra na više različitih lokacija pa smo pitali Dragutina Katalenića što je tome uzrok: “Kada smo igrali u Čakovcu morali smo platiti za igranje na stadionu 5 000 kuna, a dolazilo nam je vrlo malo gledatelja. Odlučili smo se za igranje najprije u Savskoj Vesi, a nakon toga radi promidžbe ženskog nogometa i u drugim mjestima u Međimurju. Igrali smo u Vratišincu i Kuršancu, a igrat ćemo i u Jurovcu na igralištu Bratstva. Ovo se pokazalo dobrom idejom jer svaki susret prati stotinjak gledatelja. Svugdje smo objeručke dočekani.”

Što se tiče Savske Vesi i Nogometnog kluba Bratstvo javio se problem oko duga od 3 000 kuna na što nam je Katalenić rekao: “U Savskoj Vesi su bili vrlo korektni, uskočili su kada nam je trebalo. Mi imamo novac, ali za sada nemamo način kako im platiti jer im je račun blokiran još od stare uprave koja im je ostavila taj dug. Mi sve radimo strogo po zakonu, ne možemo nekome platiti u kešu. Ako se odblokira račun Bratstva mi ćemo uplatiti novac ili im možemo kupiti nešto od sportske opreme, bio je dogovor oko mreža. Korektni smo i pošteni, moramo samo naći način kako platiti taj dug.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije