Održan streličarski turnir za Dan županije

Jučer je streličarski klub “Katarina Zrinski” iz Čakovca organizirao tradicionalni međunarodni turnir “Veliki pehar Nikole Zrinskog” na kojem je nastupilo 87 streličara iz BiH, Slovenije i Hrvatske. U jezeru pokraj starog grada Zrinskih streličari su svojom vještinom pokušali osvojiti što više krugova i tako se izboriti za medalje i pehar.

Domaćini su bili najbrojniji pa je iz “Katarina Zrinski” nastupilo 21 streličar osvojivši pritom 13 medalja, a mlada ekipa kadeta “Katarina Zrinski” u sastavu: Karlo Grudić, Jan Siročić i Vinko Kovač, uspjela je osvojiti Veliki pehar Nikole Zrinskog gdje su pritom bili 14 krugova bolji od seniorske ekipe.

U stilu goli luk među dječacima do 12 godina Jan Miljan osvojio je srebrnu medalju. U stilu standardnog luka u kategoriji djevojčica do 12 godina Lucija Lesjak osvojila je zlatnu medalju, a Anita Bulat srebrnu medalju, dok među dječacima do 12 godina zlatnu medalju osvaja Adrijan Hajdarović, a srebrnu medalju Krešo Vurušić. Među dječacima do 12 godina u stilu olimpijskog luka Ivo Maček zauzeo je četvrto mjesto.

Među kadetkinjama u olimpijskom luku najbolja je bila Regina Novak pucala je jako dobro i osvojila zlatnu medalju, dok je Marija Rojko uspjela osvojiti srebrnu medalju. U konkurenciji kadeta s olimpijskim lukom Karlo Grudić osvojio je brončanu medalju, dok je Jan Siročić zauzeo peto a Vinko Kovač šesto mjesto. Među seniorima u olimpijskom luku dobro je pucao Božidar Vurušić i osvojio srebrnu medalju, Mladen Kodba je zauzeo četvrto mjesto, Igor Marković šesto, a Karlo Cilar sedmo mjesto, dok su Boris Ferlin i Lovro Gradišer zauzeli deveto i deseto mjesto.

U stilu standardni luk među seniorima zlatnu medalju osvojio je Stjepan Oehler, srebrnu medalju osvaja Valentino Novak, a Tihomir Miljan osvaja brončanu medalju. U stilu dugi luk među seniorima nastupio je Goran Cmrečak i osvojio zlatnu medalju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije