Komentar nedjeljnog kola: Matija Kosec zabio pet golova Poletu

3. HNL Sjever: Kosec zabio pet golova Poletu

U susretu 3. HNL Sjever međimurski derbi pripao je Graničaru iz Kotoribe koji je s 5:0 pobijedio Poleta iz Svetog Martina na Muri. Svih pet golova zabio je Matija Kosec, od toga dva u prvom poluvremenu i tri u drugom. U 34. minuti isključen je igrač Poleta Marko Sobočan zbog udaranja igrača. Bio je ovo odličan tjedan za Graničar jer su u srijedu istim rezultatom porazili Podravinu.



3. HNL Sjever:
subota Nedelišće – Mladost Prelog 7:0, Čakovec – Croatia Grabrovnica 0:2, Bjelovar – Međimurje 0:1. Nedjelja Graničar Kotoriba – Polet Sveti Martin na Muri 5:0.

1. MNL: Rudaru tri gostujuća boda i drugo mjesto

U Pribislavcu je Polet poražen od Rudara 0:2. Prvi dio završio je bez golova. U nastavku su gosti poveli i potvrdu potvrdili u samoj završnici susreta. Spartak je porazio Sokola 3:2. Poluvrijeme je bilo 2:1.

Tri domaća boda Spartaka u srazu sa Sokolom

Naprijed i Podturen podijelili su bodove. Gosti su poveli, Naprijed izjednačio i s tim se rezultatom otišlo na odmor. U nastavku susreta mreže miruju. BSK je pobijedio Mladost iz Ivanovca 2:1. Domaćin je poveo. Mladost vraća na 1:1, no BSK drugim golom na poluvrijeme odlazi s 2:1 te u drugom poluvremenu čuva minimalnu prednost.

BSK je bio bolji od Ivanovčana

1. MNL: subota Omladinac (NSR) – Dinamo (P) 0:0, Centrometal – Pušćine 0:0. Nedjelja Sloga – Sloboda (S) 2:1 /u 10:00 sati/, Čukovec 77 – Mladost (Pal.) 2:1 /u 10:30 sati/, Polet (P) – Rudar 0:2, Spartak – Sokol 3:2, BSK – Mladost (I) 2:1, Naprijed – Podturen 1:1.

2. MNL zapad: Šestica Šenkovca za sedam bodova prednosti

Fenjeraš Mladost dočekao je u Selnici lidera Šenkovca koji je slavio 6:0. Šenkovčani su zabili četiri gola u prvom poluvremenu i dva u nastavku. Mladost nije mogla računati na ozlijeđene i kartonirane igrače pa je dobar dio ekipe bio sastavljen od juniora.

Mura je poražena od Strahoninca 0:1 golom u drugom poluvremenu. Domaćin je bio bolji u prvom dijelu, ali nije dao gol, što su iskoristili gosti u nastavku. Sloboda Mihovljan je s dva gola u svakom poluvremenu porazila Međimurec 4:0.

Jedinstvo Novo Selo na Dravi bilo je bolje od Venere 3:0 s dva gola u prvom dijelu i jednim u nastavku. Bratstvo Jurovec je s 5:0 ispratilo Mali Mihaljevec. Poluvrijeme je bilo 2:0. Gosti su promašili čak dva kaznena udarca, a od 40. minute imali su igrača manje. Plavi Peklenica i Jedinstvo Gornji Mihaljevec derbi su odigrali bez golova.

2. MNL zapad: subota Napredak – Drava (K) 1:0, Hajduk (Š) – Trnovec 0:1. Nedjelja Mura – Strahoninec 0:1, Sloboda (M) – Međimurec 4:0, Jedinstvo (NSD) – Venera 3:0, Mladost (S) – Šenkovec 0:6, Bratstvo (J) – Mali Mihaljevec 5:0, Plavi (Pek.) – Jedinstvo (GM) 0:0.

2. MNL istok: U Domašincu i Podbrestu više od 200 gledatelja

Dva susjedska derbija privukla su u ovome kolu nešto više gledatelja, a domaćin ije slavio ni u jednom. Budućnost je u Podbrestu posrnula protiv susjeda iz Orehovice 0:2. Prvi dio bez golova, a u nastavku Croatia zabija dva gola za sva tri boda. Dinamo Domašinec i Borac Turčišće odigrali su 1:1. Dinamo je poveo, Borac poravnao i s 1:1 se odlazi na odmor, a u nastavku nema više gola.

Susjedski derbi u Domašincu između Dinama i Borca završio je bez pobjednika

Drava Donji Mihaljevec i Draškovec također su završili 1:1. Prvo poluvrijeme bez golova. Drava je povela, a Draškovec poravnao za gostujući bod. Galeb je poražen u Oporovcu od Trnave primivši gol nekoliko minuta prije kraja susreta. Dubrava je s 4:1 svladala Dubravčan, poluvrijeme je bilo 2:0.

Kraljevčan je s jednim golom u prvom poluvremenu pobijedio Graničara iz Novakovca 1:0. Vidovčan je s 3:2 porazio Mladost iz Svete Marije. Domaćin je prvo poluvrijeme poveo 2:0.

2. MNL istok: subota Hodošan – ČSK. Nedjelja Budućnost (P) – Croatia 0:2, Drava (DM) – Draškovec 1:1, Galeb – Trnava 0:1, Dinamo (D) – Borac 1:1, Dubrava – Dubravčan 4:1, Kraljevčan 38 – Graničar (N) 1:0, Vidovčan – Mladost (SM) 3:2.

3. MNL zapad: Zebanec opet na prvom mjestu

Zebanec je gostovao u Žiškovcu kod Dinama gdje je slavio sa sigurnih 5:1 i opet je preuzeo prvo mjesto na tablici ispred Donjeg Koncovčaka koji je bio slobodan u ovome kolu. Plavi su bili uvjerljivi u Prekopi gdje su pobijedili Parag 6:1.

Bratstvo je u Preseki poraženo od Sloge iz Štrigove 0:1 primivši gol na kraju prvog poluvremena. Ekipa iz Preseke nije iskoristila kazneni udarac i još niz prigoda. Omladinac Mačkovec je s po dva gola u svakom poluvremenu pobijedio Zasadbreg 4:0.

Hajduk iz Brezja poražen je kod kuće od Pobjede iz Gornjeg Hrašćana 0:4. Gosti su zabili po dva gola u svakom poluvremenu. U ovoj ligi je zanimljivo na tablici jer prvih šest klubova dijeli samo pet bodova.

3. MNL zapad: Plavi 1975 – Parag 6:1, Bratstvo (P) – Sloga (Š) 0:1, Omladinac (M) – Zasadbreg 77 4:0, Hajduk (B) – Pobjeda 0:4, Dinamo (Ž) – Zebanec 1:5. Donji Koncovčak je slobodan.

3. MNL istok: Bratstvo i dalje sigurno na prvom mjestu

U Svetom Jurju u Trnju Trnje je poraženo od Bratstva iz Savske Vesi 1:5. Gosti su poluvrijeme dobili 0:2 i dalje drže prednost od šest bodova pred pratiteljima. Mladost je u Dekanovcu s 3:0 porazilo Romsku vatru.

Budućnost je u Miklavcu s 2:1 porazilo Radničkog iz Gardinovca. Poluvrijeme je bilo 1:1, a domaćin je zabio za 2:1 u samoj završnici. Govoreći o suđenju gostujući predstavnik je rekao da je ovo danas bila antipropaganda nogometa.

Omladinac Držimurec Strelec je sa sigurnih 4:0 porazio Borca iz Donjeg Hrašćana. Jadranski mornari nisu uspjeli osvojiti Otok koji ih je porazio u Štefancu 2:5. Poluvrijeme je bilo 2:2, a gosti u nastavku s tri gola dolaze do sva tri boda.

3. MNL istok: Eko – Torpedo 0:5/u 10:30 sati/, Romska vatra – Mladost (D) 0:3 /igralo se u Dekanovcu/, Trnje – Bratstvo (SV) 1:5, Budućnost (M) – Radnički 2:1, Omladinac (DS) – Borac (DH) 4:0, Jadran – Otok 2:5.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije