Tu dobri su ljudi…

Kako kaže i citat Nobelovca Borisa Pasternaka “Iznenađenje je najveći poklon koji nam život može podarit”. Vodeći se time djelatnice Parco Alfe ove subote priredile su veliko iznenađenje svojem šefu Dejanu Kovaču.

U tajnosti su organizirale proslavu rođendana uz pregršt slastica i Žigom Međimurskim s bandistima! Uz zvuke bandista i Žige Međimurskog i ovaj put je vrhunska zabava u Parco Alfa trajala do ranojutarnjih sati.

Ovim iznenađenjem djelatnice Parco Alfe su zahvalile svojem šefu što je u ovo doba recesijskog rezanja radnih mjesta, neisplaćenih plaća dokaz da postoje dobri poslodavci, a ponajviše da su u Međimurju dobri ljudi…

“Drage kolegice (Nives, Dejana, Željka, Josipa, Ivana, Petra, Antonija, Ines, Ljerka, Marija, Sandra, Viktorija, Tamara), imam potrebu javno vam se zahvaliti na predivnom iznenađenju koje ste mi pripremile noćas! Hvala i Žigi Međimurskom koji je u ponoć došao sa svojim bandistima. Imati kolegice poput vas je jako zahvalno i čini čovjeka ponosnim! Kaj da Vam još velim? Najbolje ste, uz vas Parco Alfa nije samo radno mjesto nego ima neki dublji smisao i svrhu! Hvala Vam od srca!” – zahvalio im se Dejan Kovač, direktor Parco Alfa Čakovec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije