Udruga Autonomni centar izabrala novo vodstvo

Udruga Autonomni centar izabrala novo vodstvo

Udruga Autonomni centar – ACT iz Čakovca u ponedjeljak 8. travnja održala je izbornu skupštinu. Nakon što je udruga u ožujku proslavila 10 godina djelovanja, izložbom i okruglim stolom u Galeriji Scheier u Čakovcu, udruga je odlučila o promjenama u vodstvu i novim Statutom zakoračiti u novo desetljeće.

Kao nova predsjednica udruge izabrana je Bianka Logožar, a novi izvršni direktor udruge je Igor Roginek. Dosadašnji izvršni direktor udruge Teodor Petričević i dosadašnja predsjednica Andrea Vugrinović zahvalili su se prisutnima na podršci, suradnji i prijateljstvu svih ovih godina te poželjeli svima još uspješnijih deset godina.

Članovi skupštine ovim se putem javno zahvaljuju dosadašnjem izvršnom direktoru i predsjednici na nesebičnom radu, promociji, potpori i samom uspjehu udruge. Nova predsjednica Bianka Logožar voditeljica je Odjela za razvoj ljudskih potencijala u Regionalnoj razvojnoj agenciji Međimurje REDEA d.o.o., a novi izvršni direktor Igor Roginek je donedavno radio u udruzi Documenta – Centar za suočavanje s prošlošću iz Zagreba.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije