Maloljetnik krao u Donjem Vidovcu, 24-godišnjak po Čakovcu

Maloljetnik krao u Donjem Vidovcu, 24-godišnjak po Čakovcu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je maloljetnik s područja Međimurske županije počinio više teških krađa. U polju zvanom “Bistrec” nedaleko mjesta Donji Vidovec iz objekta stočne vage ukrao je mjerne skale s utezima i oštetio vlasnika za nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći s 11. na 12. ožujka u Donjem Vidovcu u ulici Ljudevita Gaja provalio je u prostorije podruma i spremišta gdje je ukrao razni stolarski alat, a potom i u obiteljsku kuću gdje je ispreturao stvari, ali ništa nije ukrao. Vlasnika je oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Policijska uprava međimurska je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je 24-godišnjak iz Novog Sela Rok počinio jednu i pokušao više teških krađa. U Čakovcu u ulici Ivana Mažuranića, tijekom noći s 13. na 14. ožujka pokušao je provaliti, a 20. ožujka od 4.25 do 4.35 sati je provalio u ugostiteljski objekt koji je vlasništvo poduzeća iz Čakovca, ali ništa nije ukrao.

Tijekom noći s 19. na 20. ožujka u čakovečkoj ulici Tomaša Goričanca pokušao je provaliti u  knjižaru i papirnicu vlasništvo privatnog poduzeća iz Belice, ali u tome nije uspio. Istu noć provalio je u dječji vrtić u Čakovcu odakle je ukrao kameru, fotoaparat i mobitel, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna te je pokušao provaliti u ugostiteljski objekt na adresi Josipa Kozarca u Čakovcu. Protiv počinitelja podnijet će se posebna izvješća kao nadopune kaznenim prijavama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije