U utorak dvije prometne nesreće u Nedelišću, jedna osoba teže ozlijeđena

U utorak dvije prometne nesreće u Nedelišću, jedna osoba teže ozlijeđena

Iz Županijskog centra 112 Čakovec javili su nam o dvije jučerašnje nesreće u Nedelišću. Jedna se zbila u prijepodnevnim satima, a druga nakon 22 sata. 

Obavijest o prvoj prometnoj nesreći gdje su sudjelovala dva osobna automobila, primio je u 10:46 sati. Na sreću, nesreća je bila manjih razmjera te nije bilo ozlijeđenih osoba.
 

Prometna nesreća između kamiona i osobnog automobila

Druga prometna nesreća u Nedelišću desila se na večer u 22:36 sati. Ovaj put je u nesreći osim osobnog automobila sudjelovao i kamion. U prometnoj je ozlijeđena jedna osoba koja je zbrinuta u Županijskoj bolnici Čakovec.

Sve se zbilo u Ulici Martina Viljevca, u kojoj vozačica osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 51-godišnjakinja iz Gornjeg Hrašćana, brzinu kretanja vozila nije prilagodila stanju kolnika, vidljivosti i prometnoj situaciji, tako da nije mogla pravovremeno i na siguran način zaustaviti vozilo.

Zbog toga je uslijed kočenja došlo do zanošenja vozila i udara u teretni automobil bjelovarskih registracijskih oznaka sa pridodanim priključnim vozilom, s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 47-godišnjak iz Hercegovca.
 

Vozilom Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije u Županijsku bolnicu Čakovec prevezena je putnica iz osobnog automobila, 45-godišnjakinja iz Gornjeg Hrašćana, za koju je utvrđeno da je teško ozlijeđena pa je zadržana na liječenju.

Zbog počinjenja kaznenog djela “Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu” protiv 51-godišnjakinje će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije