Bronce za Mateju Rumplin i Mateja Kovačića

Bronce za Mateju Rumplin i Mateja Kovačića

U subotu i nedjelju održalo se prvenstvo Hrvatske za učenike i mlađe kadete na kojem je nastupilo 360 natjecatelja. Članovi karate kluba Nedelišće izborili su dvije bronce.  

 U uzrastu učenika u poluteškoj -46 kg kategoriji broncu je osvojio Matej Kovačić, na putu do bronce pobijedio je predstavnika Opatije Baždarića 5:0, u sljedećem kolu pobijedio je predstavnika Velike Gorice Vlahinića 6:0, u polufinalnom meču Matej je bio poražen tijesnoj borbi od u predstavnika Jastreba Vučinovića 1:0. Važno je napomenuti da je ovo Mateju jedini izgubljeni poen u cijeloj kategoriji. Za broncu Matej je nadmoćno pobijedio predstavnika Durđevca Muršića 5:0.

Drugu broncu za Nedelišće osvojila je Mateja Rumplin u teškoj +55 kg kategoriji mlađih kadetkinja, na putu do bronce pobijedila je predstavnicu Samobora Medved 8:0, u drugom kolu pobijedila je predstavnicu domaćina iz Biograda Mitrović 3:0, u polufinalu je poražena od predstavnice karate kluba Međimurje Lesjak rezultatom 6:3 te za broncu uvjerljivo pobjeđuje predstavnicu Bushida Jelinić rezultatom 3:1.

Na natjecanju su još nastupili Luka Mikolaj, Rene Riharec i Marko Surla Pavlović.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije