U petak izložba radova Valentine Majdandžić

U petak izložba radova Valentine Majdandžić

Podroom Drink And Music Club, po prvi put otvara vrata novom galerijskom prostoru koji se nalazi iznad samog kluba u kojem će svoje radove predstaviti Valentina Majdandžić – Val Art.

Inače studentica prava, samoinicijativno se počela baviti reljefnim slikarstvom , a svi njeni radovi koji će biti izloženi nastali su tijekom 2012 g. Slike se baziraju na ujedinjavanju raznih tehnika (modeliranje, decoupage, oslikavanje…) u jednu smislenu i kompaktnu cjelinu čime izazivaju 3D efekt.

Ovisno o motivu slike razlikuju se dubinom i visinom reljefa čime stvaraju sjenu koja daje dodatnu dimenziju slike. Uz daljnje istraživanje kombinacije raznih materijala koje koristi, pretežno se oslanja na glinu, glinamol, gips, staklo, razne konture i pijesak koje prenosi na slikarsko platno te naknadnim oslikavanjem akrilnim bojama, sprejevima i uljanim bojama dobiva konačni rezultat.

Zbog želje za usavršavanjem i rada na novim tehnikama krajem iste godine upisuje Školu crtanja i slikanja Štokić – Miljačić . U međuvremenu je samostalno izlagala u Vip Clubu u Zagrebu te vodila radionicu u SC-u u sklopu 6. “FISTT ART FESTIVALA”, na kojem je sudjelovala u skupnoj izložbi sa svojim radovima.

Otvorenje izložbe je u petak, 22. ožujka od 19 sati, prisutni će moći uživati u Medovini “božanskom” piću OPG-s Makaj, a za glazbeni dio zadužen je Zack Dust koji će Vas počastiti sa toplim akustičnim repertoarom i dobrim vibracijama. Ulaz je slobodan.

Nakon izložbe Podroom Drink And Music Club sve zainteresirane poziva na koncert Zack Dusta & The Eastwoodsa, koji će nam odsvirati neke od najljepših ljubavnih pjesama kao i glazbene klasike iz svijeta Country & Blues glazbe.

Nadamo se zanimljivoj večeri i ugodnom druženju!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije