Vrlo nemirno prvo proljetno nogometno kolo

Vrlo nemirno prvo proljetno nogometno kolo

Već je prvo proljetno kolo donijelo brojne kazne međimurskim predstavnicima u 3. HNL Sjever. Najgore je prošlo Nedelišće u kojemu je Franjo Pintarić kažnjen s dvije utakmice neigranja, vratar Nikola Košir s jednom te predstavnik Ivica Mihalić s dvije utakmice.

Da stvar po njih bude gora Goran Međumurac je dobio treći žuti karton pa čak trojica igrača neće konkurirati za subotnji susret s Graničarom iz Kotoribe. Uz to Nedelišće je dobilo kaznu od 500 kuna zbog dvojice opomenutih igrača, dvojice isključenih igrača i udaljenog predstavnika kluba.

Vilim Kos iz Graničara dobio je dvije utakmice kazne, a Vjekoslav Pintarić iz Međimurja jednu. Pravo nastupa nema još kartonirani Davor Balent iz Mladosti Prelog.

U Prvoj međimurskoj nogometnoj ligi igrač Rudara iz Murskog Središća Matija Zadravec kažnjen je s četiri utakmice neigranja. NK Naprijed Cirkovljan kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna. Gostujući predstavnik kluba Vladimir Martinec prijavljen je od strane sudaca zbog vrijeđanja po završetku utakmice u Maloj Subotici.

Nemirno je bilo i u Drugoj međimurskoj nogometnoj ligi istok. Igrač Dubrave iz Sivice Damir Kerovec kažnjen je s tri mjeseca zabrane nastupa i obavljanja svih funkcija u nogometu. Prema navodima pokušao je udariti suca glavom u glavu. NK Kraljevčan 38 Donji Kraljevec kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog neodigravanja utakmice u Donjem Mihaljevcu.

Treba pohvaliti klubove Druge međimurske nogometne lige zapad gdje je u sedam susreta bilo samo jedno isključenje koje je sankcionirano jednom utakmicom kazne, a ukupno je dodijeljeno sedam žutih kartona.

U ponedjeljak 18. ožujka od 15:00 sati kreću i veterani sa svojim ligama. Na zapadu će igrati Bratstvo (SV) – Nedelišće, Hajduk (B) – Omladinac (NSR) igra se u Novom Selu Rok, Sloboda (M) – Sloga (Č), Šenkovec – Pobjeda, Omladinac (M) – Strahoninec, Čakovec – Sloboda (S), Sokol – Mladost (I). Parovi istočne skupine su Jadran – Spartak, Kraljevčan 38 – BSK, Polet (P) – Hodošan, Radnički – Mladost (Pr.), Vidovčan – Budućnost (P). Dinamo (D) i Podturen su slobodni.

U susretu osmine finala kod juniora Centrometal je porazio Poleta iz Pribislavca 4:1. Ove subote u 15:00 sati igrat će Sloga Čakovec i Trnava te Mladost Ivanovec i Sloga Štrigova. U četvrtfinalu kod seniora u utorak 26. ožujka u 15:30 sati igrat će Čakovec – Mladost Palinovec, a dan kasnije Međimurje – Hodošan, Plavi Peklenica – Mladost Prelog te Sloboda Slakovec – Čukovec 77.        

U hrvatskom kupu za žene regije sjever u 3. kolu ove subote u 15:00 sati u Goričanu će igrati ŽNK Trnava i ŽNK Katarina Zrinski.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije