Pobjede Kotoripčana i Međimurja, odgoda u Hlapičini, Kraljevčan bez iskaznica

Pobjede Kotoripčana i Međimurja, odgoda u Hlapičini, Kraljevčan bez iskaznica

3. HNL Sjever: Slavili i Međimurje i Graničar Kotoriba

U susretu igranom u Grabrovnici Međimurje je pobijedilo Croatiu 1:0. Euro gol je zabio Dodlek iz slobodnog udarca u 62. minuti skinuvši paučinu. Prvo poluvrijeme prošlo je u čvsrtoj igri s dvije dobre prigode na svakoj strani, ali bez golova.

Graničar je u Kotoribi dočekao Ivančicu. Susret je završio 4:1. Prvo poluvrijeme dobili su Kotoripčani 1:0 golom Mate Lončara. Uz to imao je Graničar još dvije prigode koje nije realizirao. U nastavku Kosec zabija za 2:0, a gosti smanjuju na 2:1. Vilim Kos i Kosec zabijaju još dva gola za visoku pobjedu Kotoripčana 4:1.

III. HNL SJEVER 17. kolo: Čakovec – Slatina 2:0, Mladost Prelog – Virovitica 1:0, Polet SMnM – Križevci 2:0 i Podravina – Nedelišće 2:2. Danas u 15:00 sati: Graničar Kotoriba – Ivančica 4:1 i Croatia Grabrovnica – Međimurje 0:1.

1. MNL: Spartak bolji od Naprijeda

U popodnevnom terminu danas smo imali samo tri susreta. Spartak je u Maloj Subotici pobijedio Naprijed 2:0 zabivši im oba gola u prvom poluvremenu.

Spartak je slavio kod kuće

Polet iz Pribislavca poražen je od Centrometala 1:2. Polet je dobio prvi dio 1:0, no lider Centrometal u nastavku s dva gola preokreće rezultat i slavi 1:2. Susret je kasnio petnaestak minuta jer su obje ekipe imale štucne iste boje.

Slavlje igrača Centrometala u Pribislavcu

Dinamo je u Palovcu poražen od Podturna 1:2. Poluvrijeme je završilo bez golova. Gosti su poveli, Dinamo vraća na 1:1. Drugim golom Podturen odnosi sva tri boda.

Dinamo je u Palovcu poražen od Podturna

I. MEĐIMURSKA LIGA 16. KOLO: Subota Rudar – Mladost (I) 2:2, Sloboda (S) – Mladost (Pal.) 1:0, Sokol – Pušćine 1:2, Omladinac (NSR) – Čukovec 77 1:0, danas od 10:00 sati Sloga Čakovec – BSK 3:0. Danas u 15:00 sati Dinamo (P) – Podturen,  Polet (P) – Centrometal, Spartak – Naprijed.

2. MNL zapad: Plavi prvi, odgoda u Hlapičini

Lider Šenkovec gostovao je u Trnovcu u susretu koji je završio 2:2. Iako je Šenkovec dobio prvo poluvrijeme 2:0 domaćin je u natavku s dva gola došao do boda. Ovim remijem Plavi su prvi s bodom više od Šenkovca.

U derbiju začelja Drava je u Kuršancu porazila Veneru 1:0 golom u prvom poluvremenu. Međimurec i Mali Mihaljevec završili su 2:2. Strahoninec je poražen od Jedinstva iz Gornjeg Mihaljevca 0:2. Gosti su zabili po jedan gol u svakom poluvremenu.

Sloboda je u Mihovljanu s 2:0 porazila fenjeraša Mladost iz Selnice. Susret u Hlapičini između Mure i Bratstva iz jurovca odgođen je zbog vodom natopljenog terena.

II. MEĐIMURSKA LIGA – ZAPAD 16. KOLO: subota Napredak – Plavi (Pek.) 1:4, Hajduk (Š) – Jedinstvo (NSD) 2:2. Danas u 15:00 sati: Drava (K) – Venera 1:0, Trnovec – Šenkovec 2:2, Međimurec – Mali Mihaljevec 2:2, Strahoninec – Jedinstvo (GM) 0:2, Mura – Bratstvo (J) odgođeno, Sloboda (M) – Mladost (S) 2:0.

2. MNL istok: Kraljevčan izgubio susret zbog neispravnih iskaznica

Susret u Donjem Kraljevcu između Drave i Kraljevčana ’38 Donji Kraljevec nije odigran jer gosti nisu imali valjane nogometne iskaznice. Drava je tako dobila susret bez borbe 3:0.

Croatia je s 2:0 savladala u Orehovici Borca iz Turčišća s oba gola u prvom poluvremenu. ČSK je zabio po dva gola u svakom poluvremenu i s 4:0 ispratio ekipu Dubravčana. Trnava je poražena od Graničara iz Novakovca 1:3. Domaćin je poveo, a do poluvremena gosti vraćaju na 1:1. S dva gola u nastavku gosti se vraćaju kući s tri boda.

Budućnost je u Podbrestu u svakom poluvremenu morala jednom u mrežu po loptu. Vidovčan je slavio 0:2. Galeb je s 5:1 pobijedio posljednju Dubravu iz Sivica. Poluvrijeme je bilo 2:1.

II. MEĐIMURSKA LIGA – ISTOK 16. KOLO: Subota Hodošan – Dinamo Domašinec 4:0. Danas u 15:00 sati Croatia – Borac 2:0, ČSK – Dubravčan 4:0, Trnava – Graničar (N) 1:3, Draškovec – Mladost (SM) 2:4, Budućnost (P) – Vidovčan 0:2, Drava (DM) – Kraljevčan 38 3:0 b.b., Galeb – Dubrava 5:1.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije