Hodošan četvorkom ispratio Dinamo iz Domašinca

Hodošan četvorkom ispratio Dinamo iz Domašinca

Uz 3. HNL Sjever danas su krenule i Međimurske nogometne lige. Pola susreta Prve međimurske nogometne lige odigrano je danas.

Rudar je u Murskome Središću odigrao s Mladosti iz Ivanovca 2:2. Nakon što domaćin nije realizirao svoje prigode Mladost dva puta matira domaćina i na poluvrijeme se odlazi rezultatom 0:2 s time da je Rudar ostao bez jednog igrača. Unatoč svemu domaćin zabija u nastavku dva gola za konačnih 2:2.

Sloboda Slakovec je na igralištu u Dunjkovcu – Pretetincu pobijedila Mladost iz Palinovca 1:0. Prvi dio pred dvjestotinjak gledatelja završava 0:0. Sredinom nastavka Slakovčani preko Hergotića dolaze do minimalne prednosti koja se pokazala dovoljnom za puni učinka.

Omladinac je u Novom Selu Rok zabio Čukovcu jedan gol u prvom poluvremenu. Taj gol je odlučio pobjednika jer u nastavku mreže miruju i Omladinac slavio 1:0.

U Vratišincu je Sokol poražen od Pušćina 1:2. Pri kraju poluvremena Pušćine dolazi do prednosti. Lopta se odbila od stative, pogodila je vratara i došla do gostujućeg igrača koji zabija za 0:1. Pušćine podiže prednost na 0:2 u 57. minuti. Situacija je podigla raspravu je li bilo zaleđa ili ne. Sokol je smanjio na 1:2 desetak minuta prije kraja, ali više od toga nije išlo.

U Drugoj međimurskoj nogometnoj ligi zapad Hajduk Štrukovec i Jedinstvo Novo Selo na Dravi odigrali su 2:2. Gosti su poveli 0:1, domaćin je izjednačio na 1:1. Drugim golom Jedinstvo ima prednost uoči odmora 1:2. Hajduk s jednim golom u nastavku dolazi do boda.

Napredak je u Gornjem Kraljevcu poražen od Plavih iz Peklenice 1:4. Plavi su na poluvremenu imali prednost 0:2. S ova tri boda ekipa iz Peklenice barem do sutra je na prvom mjestu. Želja kluba jeste prvoligaški rang, ali bez ikakvog pritiska na igrače.

Hodošan je dočekao u susretu Druge međimurske nogometne lige istok jesenskog prvaka Dinama iz Domašinca. Domaćin je očito dobro odradio pripreme jer su s dva gola u svakom poluvremenu potopili Dinamo s čak 4:0.

1. MNL: Rudar – Mladost I 2:2, Sloboda S – Mladost Pal. 1:0, Omladinac NSR – Čukovec 77 1:0, Sokol – Pušćine 1:2

2. MNL zapad: Hajduk Š – Jedinstvo NSnD 2:2, Napredak GK – Plavi P 1:4

2. MNL istok: Hodošan – Dinamo D 4:0

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije