OPREZ: Lopovi vrebaju diljem Međimurja!

OPREZ: Lopovi vrebaju diljem Međimurja!

Policijska uprava međimurska evidentirala je nekoliko krađa. U ponedjeljak 25. veljače od ponoći do 3.45 sati u Čakovcu u Ulici žrtava fašizma, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt odakle je ukrao novac. Zatim je provalio u aparat za igru gdje je ukrao kovani novac i pokušao provaliti u pretinac za novac na biljarskom stolu, no to mu nije uspjelo.

U razdoblju od 23. do 25. veljače u Donjoj Dubravi u Ulici 3. travnja, nepoznati lopov provalio je u urede privatnog poduzeća iz Čakovca odakle je ukrao novac i fotoaparat. Zatim je ušao u proizvodnu halu gdje je ispreturao stvari, ukrao novac i provalio u aparat za napitke.

U ponedjeljak 25. veljače od ponoći do 1.45 sati u Hodošanu u Glavnoj ulici, nepoznati kradljivac provalio je u ugostiteljski objekt privatnog poduzeća iz Lopatinca gdje je ukrao mobilni uređaj. Nakon toga je provalio u više aparata za igru iz kojih je ukrao domaći novac.

Policijska uprava međimurska zaprimila je prijavu krađe iz šume kojom gospodare Hrvatske šume, a iz koje je vidljivo da je u šumi zvanoj “Šabac” u razdoblju od 3. do 18. veljače, nepoznati počinitelj porušio i otuđio 25 stabala brijesta i bagrema, ukupne drvne mase 3,52 m³. Materijalna šteta u navedenim krađama procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U razdoblju od 21. do 25. veljače u Belici u Ulici Josipa Slavenskog, nepoznati lopov je iskoristio nepažnju vlasnice kuće, te je kroz otključana vrata ušao u kuću odakle je ukrao novac i bankomat karticu. U ovoj krađi materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije