U Čakovcu održano Županijsko prvenstvo sa zračnim oružjem

U Čakovcu održano Županijsko prvenstvo sa zračnim oružjem

U subotu je na streljani u Čakovcu održano prvenstvo Međimurske županije sa zračnim oružjem gdje su pucačke sposobnosti odmjerili najbolji međimurski streljači od kadeta do seniora u kategorijama zračni pištolj i zračna puška.

Ukupno je nastupio 40 natjecatelja koji su u dobro organiziranom ozračju imali uvjete kojima zavide i mnoge veće županije u RH. Na kraju proglašenja ponajboljim pojedincima Miroslav Turk (predsjednik SSMŽ) podijelio medalje, a najboljim ekipama zaslužene pehare koji će krasiti vitrine kluba.

Seniori – zračni pištolj (60 hitaca)

U konkurenciji zračni pištolj 60 hitaca gdje su nastupile 3 ekipe nije bilo iznenađenja. Vrlo raspoložena ekipa SK Alzas sa 1673 krugova osvaja daleko ispred konkurencije prvo mjesto. Na drugom mjestu je SK Mihovil , a trećem SK Čakovec.

U pojedinačnoj konkurenciji sa 13 natjecatelja, od kojih je po novim pravilima prvih 8 ušlo u finale i međusobno raspucavalo za najboljeg strijelca županije. Kralj Saša potvrđuje dominaciju od prošlog tjedna gdje je također osvojio pokal pobjednika u nadmetanju u 7 kola. Ovog puta mu je bilo dovoljno 563 krugova da osvane na prvom mjestu. Drugi je bio Takač Ivica (SK Alzas) sa 550 krugova, a treći Grošanić Antun (SK Mihovil) 545 krugova.


Juniori – zračni pištolj (60 hitaca)

Kod juniora nastupila je samo ekipa SK Čakovec. U pojedinačnoj konkurenciji najbolji je bio sa 472 krugova Leček Bruno ispred Makovec Matka i Žganec Domagoja.

Seniori – zračna puška  (60 hitaca)

U ovoj konkurenciji također nije bilo iznenađenja. Rutinski su svoj posao obavili iz SK Zelenbor (Brezje) koji su u konkurenciji od 3 ekipe osvojili najviše 1741 krug. Drugi je bio Čakovec, a treći Omladinac (Mačkovec).

U pojedinačnoj konkurenciji od 16 natjecatelja najbolji su bili i najmlađi natjecatelji. Tako je prvo mjesto osvojio Vrančić Karlo sa 582 krugova iz SK Zelenbor sa nepunih 22 godine. Drugi je bio Zadravec Filip (SK Zelenbor) sa tek 16 godina, a na treće mjesto plasirao se Dvorščak Marcel (SK Čakovec) sa nepunih 15 godina.

Mladi strijelci pred kojima je zasigurno blistave i plodne nadolazeće sezone. Kod seniorka nastupila je samo  ekipa SK Zelenbor. U pojedinačnoj konkurenciji sa 40 hitaca poredak je izgledao ovako: 1. Borko Daria sa 385 krugova, 2. Medlobi Nikolina i 3. Meglić Klara.

Juniori – zračna puška (60 hitaca)

Kod juniora nastupile su 2 ekipe gdje je SK Zelenbor sa 1641 krugova bio bolji od SK Čakovec. U pojedinačnoj kategoriji među 7 natjecatelja najbolji je sa 566 krugova bio Cvetković Ivan, drugi je Zadravec Filip, dok je treće mjesto osovjio Dvoršak Marcel.

Kadeti – zračna puška (20 hitaca)

Kod kadeta gdje se pucalo 20 hitaca najbolji je bio Dvorščak Marcel, drugo mjesto osvojio je Radiković Vito, a treće Rašperger Filip.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije