Članice Aktiva žena Donji Pustakovec izabrale novo vodstvo

Članice Aktiva žena Donji Pustakovec izabrale novo vodstvo

U subotu 23. veljače članice Aktiva žena Donji Pustakovec u tamošnjem Društvenom domu održale su svoju redovnu izbornu godišnju skupštinu. Za novu predsjednicu izabrana je Gordana Čonka, njezina zamjenica je Marijana Barić, tajničke poslove obavljat će Dragica Boksa, a blagajničke Marija Josnić

U Upravni odbor izabrane su: Snježana Kramar, Marija Jančec, Vera Čanadi, Jasmina Čanadi, Emilija Vincek , Ana Eihler i Ljiljana Kramar, dok Nadzorni odbor čine: Nevenka Poukasz, Sandra Čanadi i Nevenka Kramar.

Aktiv žena Donji Pustakovec osnovan je 29. ožujka 2003. godine te ove godine obilježava 10 godina postojanja. Inicijatori osnivanja udruge su bile Katarina Herman i Štefica Borović koja je ujedno bila i prva predsjednica. Udruga danas broji 79 članica.

I u ovoj godini nastavljaju s aktivnostima u radu kao što su uređenje i uljepšavanje mjesta i parka, sudjelovanje na priredbama i ostalim manifestacijama u mjestu, organizacija rekreacije, sportskih aktivnosti i susreta, Prvomajsko druženje, radionice, proslava Nikolinja, Fašnjak i organizacija izleta.

Na skupštini su se u ime Općine Donji Kraljevec prisutnima obratili predsjednik Općinskog vijeća Josip Mlinarić te predsjednik Vijeća mjesnog odbora Igor Ivković

Na kraju sjednice podijeljene su zahvalnice povodom 10 godina rada i djelovanja Aktiva žena Donji Pustakovec koje su primili:  Ljiljana Kramar, Marija Jasnić, Emilija Vincek, Vera Čanadi, Nevenka Kramar, Marija Jančec, Nevenka Pankasz, Marija Hatlak, DVD Donji Pustakovec, Klub Mladih “Pustakovčan”, Mjesni odbor Donji Pustakovec i Općina Donji Kraljevec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije