Tjedan psihologije na temu samopoštovanja učenika

Tjedan psihologije na temu samopoštovanja učenika

Povodom 6. Tjedna psihologije u Hrvatskoj organizira se kraće predavanje i radionice pod nazivom “Poštujem sebe, poštujem tebe”  na temu “Samopoštovanje učenica i učenika”. Predavanje će se održati u četvrtak 28. veljače u 18 sati Gospodarskoj školi u Čakovcu.

Samopoštovanje je osjećaj vlastite vrijednosti, rezultat slike o sebi, način na koji vrednujemo ono što jesmo, što činimo i rezultate koje postižemo. Samopoštovanje je dio pojma o sebi. Ako je procjena toga pozitivna, samopoštovanje je visoko, a ako je procjena negativna, samopoštovanje je nisko.

Predavanje i radionice održat će i voditi šest mladih no već iskusnih i vrlo kvalitetnih međimurskih psihologica: Irena Šestak, Martina Barat, Kristina Horvat, Tena Škvorc, Marta Vugrinec i Lucija Matjačić.

Cilj je pobliže upoznati učitelje i nastavnike s pojmom samopoštovanja, pomoći im prepoznati djecu niskoga samopoštovanja, i najvažnije – pomoći im razviti samopoštovanje kod djece kako bi ona ostvarila svoje pune potencijale. 

Predavanje i radionice su namijenjeni učiteljima iz međimurskih osnovnih škola, te nastavnicima iz srednjih škola, a zainteresirani se mogu prijaviti do zaključno ponedjeljka 25. veljače 2013. na kontakte dostavljene njihovim matičnim školama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije