Dijete na području Međimurja počinilo osam krađa

Nakon što je policija razotkrila 24-godišnjaka kojemu je pripisano 5 krađa i pokušaja krađa, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je i jedno dijete sa područja Međimurske županije počinilo više kaznenih djela i to:

– tijekom noći s 18. na 19. srpnja 2012., u Donjem Kraljevcu, u Ulici industrijska zona, počinilo je “tešku krađu” iz tvornice vlasništvo privatnog poduzeća, gdje je ukralo kolače. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.

– dana 1. studenog 2012., od 8 do 9 sati, u Hemuševcu, u Ulici kralja Tomislava, počinilo je “tešku krađu” iz obiteljske kuće, gdje je ispreturalo stvari i ukralo domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

– dana 18. travnja 2012., od 15 do 16 sati, u Dekanovcu, u Ulici Florijana Andrašeca, počinilo je “krađu” iz obiteljske kuće, gdje je ukralo zlatni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

– dana 10. rujna 2012., od 11.55 do 12.10 sati, u Donjem Vidovcu, u Ulici Rade Končara, počinilo je “krađu” iz obiteljske kuće, gdje je ukralo zlatni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

– dana 11. listopada 2012., od 15 do 17.30 sati, u Svetoj Mariji, u Ulici Pavleka Miškine, počinilo je “krađu” iz obiteljske kuće, gdje je ukralo zlatni nakit, ženski novčanik i ručni sat. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

– tijekom noći s 9. na 10. kolovoza, u Svetoj Mariji, u Omladinskoj ulici, počinilo je “krađu” iz obiteljske kuće, gdje je ukralo strani novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

– u razdoblju od 10. do 22. prosinca 2012., u Donjem Kraljevcu, u Ulici maršala Tita, počinilo je “krađu” iz obiteljske kuće, gdje je ukralo strani novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

– tijekom noći s 16. na 17. studeni, u Svetoj Mariji, u Kolodvorskoj ulici, počinilo je “krađu” iz obiteljske kuće, gdje je ukralo domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Prema njemu će se podnijeti posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije