24-godišnjak iz Novog Sela Rok aktivan u krađama diljem Međimurja

Policija je ovih dana pripisala pet krađa i pokušaja krađa mladiću iz Novog Sela Rok.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 24-godišnjak iz Novog Sela Rok počinio ukupno 5 kaznenih djela i to:

– tijekom noći sa 17. na 18. svibnja 2012., u Strahonincu, u Čakovečkoj ulici, počinio je “tešku krađu” iz prostorija nogometnog kluba, gdje je ukrao razna alkoholna i bezalkoholna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

– tijekom noći sa 6. na 7. srpnja 2012., u Čakovcu, Mihovljanskoj ulici, pokušao je počiniti tešku krađu iz ugostiteljskog objekta,

– 21. srpnja 2012., od ponoći do 5.30 sati, u Sivici u Sportskoj ulici, počinio je “tešku krađu” iz prostorija nogometnog kluba, gdje je ukrao domaći novac i cigarete. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.

– tijekom noći s 9. na 10. rujna 2012., u Mihovljanu u Prvomajskoj ulici, počinio je “tešku krađu” iz prostorija nogometnog kluba, gdje je ukrao razna alkoholna pića i prehrambene proizvode. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

– tijekom noći s 10. na 11. rujna 2012., u Mihovljanu u Prvomajskoj ulici, pokušao je počiniti tešku krađu iz prostorija Društvenog doma i Mjesnog odbora.

Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije