Borna Vadlja zlatni badmintonaš u Zagrebu

Minulog je vikenda u Zagrebu održan 3. turnir Hrvatskog kupa u badmintonu u konkurencijama do 11, do 13, do 15 te do 17 godina s kojeg su igrači Badmintonskog kluba Međimurje pod vodstvom trenera Danijela Zadravca i Tomislava Grubića donijeli zlato, srebro i četiri bronce.


Najbolji rezultat ostvario je naš Borna Vadlja u pojedinačnoj konkurenciji dječaka do 11 godina koji je nakon tri pobjede u skupini, u finalu zaigrao protiv Vita Buchbergera (BK Velika Gorica), pobijedio rezultatom 2:0 i time osvojio zlatno odličje.
Od ostalih naših igrača u toj konkurenciji Luka Črep je osvojio 5. mjesto, a Ivan Grubić 7.

U pojedinačnoj konkurenciji dječaka do 13 godina naš Luka Grubić poražen je u četvrtini finala od Lovre Hanžeka rezultatom 2:1 te je na kraju zauzeo 7. mjesto. Od ostalih Međimuraca, Borna Vadlja zauzeo je 13., Jan Nikola Dvanajščak 20., a Tin Balent 23. poziciju.

U konkurenciji parova dječaka do 13 godina Luka Grubić je u paru s Vlahom Zlošilom (BK Dubrovnik) nakon poraza u polufinalu te pobjedom protiv para Gotesman – Meglić (2:0), na kraju osvojio brončanu medalju. Naš par Dvanajščak – Vadlja osvojio je 5. mjesto.

U pojedinačnoj konkurenciji djevojčica do 13 godina, od naših je igračica Katja Siročić osvojila  6. mjesto, Ina Derk 10. mjesto, a Nika Bulat 12. mjesto.

U konkurenciji parova djevojčica do 13 godina čakovečki par Bulat – Derk zauzeo je 4. mjesto, dok je par Dominić – Siročić zauzeo 5. mjesto.        
        

Ekipa U11 i U15

U konkurenciji parova dječaka do 15 godina, čakovečki par Filip Bel – Lino Zadravec pobjedom u polufinalu protiv para Cvijanović – Zlošilo, te porazom u finalu od para Belas – Doko, na kraju je osvojio srebrno odličje.  Našem drugom paru Luka Grubić – Sebastian Krznarić pripalo je 6. mjesto.  

U pojedinačnoj konkurenciji do 15 godina od naših igrača najuspješniji je bio Luka Grubić izgubivši od Patrika Torbarine u borbi za 3. mjesto.  Bel je zauzeo je 6. poziciju, Zadravec 7. dok je Krznarić bio 13.

U konkurenciji djevojčica do 15 godina naša Ela Trstenjak izgubila je u polufinalu od Lucije Trgovac (BK Medvedgrad) te u meču za 3. mjesto pobijedila Miu Čerjan (BK Dubrovnik) osvojivši tako brončanu medalju. Od ostalih naših igračica Iva Novak bila je 8., a Barbara Kancijan 12.

U konkurenciji parova djevojčica do 15 godina, naš par Kancijan – Novak osvojio je 5. mjesto.  

U konkurenciji parova mladića do 17 godina, Filip Bel je u paru s Ivanom Vujevićem (BK Velika Gorica) nakon dvije pobjede i dva poraza osvojio brončanu medalju.

U pojedinačnoj konkurenciji mladića do 17 godina Filip Bel nakon poraza u polufinalu, izgubio je i u razigravanju za treće mjesto od Patrika Sadaića završivši tako na 4. mjestu.

U konkurenciji parova djevojaka do 17 godina Ela Trstenjak je u paru s Paulom Barković (BK Medvedgrad) osvojila brončanu medalju.          

Nakon odličnog nastupa igrača BK Međimurje na Prvenstvu Hrvatske za seniore i veterane početkom ovog mjeseca, podmladak kluba nastavio je niz osvajanja medalja, uzevši na ovom turniru Hrvatskog kupa sveukupno šest odličja.

Ekipa U13 i U17

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije