Humana Nova prikuplja tekstilnu odjeću i obuću

Socijalna zadruga Humana Nova u suradnji sa Gradskim komunalnim poduzećem ČAKOM organizira sakupljanje tekstila, tekstilne odjeće i obuće.

Sakupljanje će se odvijati u subotu 23. veljače u vremenu od 8 do 13 sati na slijedećim lokacijama  i to: u Čakovcu – skladište Humana Nove (Dr. Ivana Novaka 38, kompleks Stari hrast), Nedelišću – Dom umirovljenika, Orehovici – Društveni dom, Strahonincu – prostorije Nogometnog kluba Strahoninec i Šenkovcu – Sportski dom Gorčica.

Socijalna zadruga Humana Nova potiče zapošljavanje osoba s invaliditetom i drugih društveno isključenih osoba kroz sakupljanje I sortiranje tekstila, tekstilne odjeće I obuće, te proizvodnju i prodaju kvalitetnih i inovativnih tekstilnih proizvoda od ekoloških i recikliranih materijala za domaće i inozemna tržišta. 

Zadruga aktivno doprinosi održivom razvoju lokalne zajednice, smanjenju siromaštva i očuvanju prirode. Humana Nova lider je društvenog poduzetništva, prepoznat u široj regiji. Zadruga je svojim djelovanjem aktivno i izravno doprinijela izgradnji društva tolerancije i suradnje te je pomogla društveno isključenim osobama i njihovim obiteljima unaprijediti njihovo samopouzdanje i kvalitetu života.

Redovita mjesečna rasprodaja nošene odjeće i obuće

Socijalna zadruga Humana Nova organizira redovitu mjesečnu rasprodaju donirane nošene odjeće i obuće u Čakovcu. Prodaja će se odvijati u skladištu/sortirnici Humana Nove (kompleks Stari hrast, kod nadvožnjaka, Dr. Ivana Novaka 38), u petak i subotu (22. i 23. veljače), u vremenu od 8 do 17 sati u petak, te od 8 do 13 sati u subotu.

Odjeća i obuća će se prodavati na kilograme, bit će lako pretraživa po kutijama, na uredno posloženim stolovima i stalcima. Cijena kilograma odjeće je 20 kuna, a kupci sami biraju odjeću i važu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije