Trnava iz Goričana osvojila 9. kup grada Preloga

Pobjednik ovogodišnjeg 9. po redu kupa grada Preloga u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Preloga je Trnava iz Goričana. Trnava je u finalu golom Simona Jakšića bila bolja od Naprijeda iz Cirkovljana.

U borbi za sedmo mjesto Čukovec je s tri gola Špoljara slavio protiv Otoka, a u borbi za peto mjesto Draškovec je ponizio trećeligaša iz Preloga, ekipu Mladosti rezultatom 7:1. S četiri pogotka istakao se Filip Pišpek. Borba za treće mjesto riješena je nakon udaraca sa sedam metara. Galeb je osvojio treće, a ČSK – a četvrto mjesto. Za Galeb su u regularnom dijelu pogađali Dario i Nikola Balent, a za ČSK Aldin Begović i Dario Sušec.

Najboljima su nagrade predali gradonačelnik Preloga Dragutin Glavina i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Mato Kljajić. Najboljim je igračem proglašen Simon Jakšić, a najboljim golmanom Hrvoje Medvar, obojica iz pobjedničke ekipe. Najbolji je strijelac, igrač Draškovca, Filip Pišpek. Ulaz na turnir tijekom dva vikenda bio je slobodan, a danas su svi sudionici, organizatori i posjetitelji uključili plaćanjem simbolične cijene od 10 kuna u humanitarnu akciju Zajednice sportskih udruga Grada Preloga.

Danas su se predstavili i mali nogometaši, članovi Nogometne škole Prelog: Luka Varga, Lovro Zvonarek, Matija Božek, Dorijan Blažinčić, Matija Mišić, Filip Reif, Leo Braniša, Filip Obadić, Filip Kolarić, Noah Ivoš, Mihael Zvonarek, Kevin Krčmar, Dino Zvornik, Filip Varga i Marko Bukal. Mali nogometaši, sa svojim trenerom Davidom Vugrincom, pokazali su da za budućnost nogometa u Prelogu ne treba brinuti.

Nedjeljni rezultati:
ZA 7. MJESTO NK ČUKOVEC 77 – NK OTOK 3 : 1
ZA 5. MJESTO NK MLADOST – NK DRAŠKOVEC 1 : 7
ZA TREĆE MJESTO NK ČSK – NK GALEB 3 : 3 ( 3 : 4 )
FINALE NK TRNAVA – NK NAPRIJED 1 : 0

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije