FOTO: U Hodošanu održan Općinski fašnjak

U subotu 9. veljače održan je Općinski fašnjak u Hodošanu. U svrhu obilježavanja fašnjaka, okupljanja i druženja ljudi, KUD Općine Donji Kraljevec i MO Hodošan organizirao je  zajedničku manifestaciju pod nazivom “Općinski fašnjak u Hodošanu”.

Organizator se pobrinuo za kuhano vino, krafne i slatkiše a pokrovitelj manifestacije bila je Općina Donji Kraljevec. Okupljanje prijavljenih maskiranih grupa bila je na ulazu u Hodošan u Čakovečkoj ulici (kod trokuta) u 14,30 sati da bi povorka, praćena Puhačkim orkestrom Općine Donji Kraljevec krenula prema središtu mjesta (stadionu) gdje se održao centralni dio manifestacije te biranje maski i paljenje fašenka.

Sve prijavljene grupe bile su predstavljene na postavljenoj bini kako bi prosudbena komisija mogla izabrati najbolje maske. Na ovogodišnjem Fašnjaku sudjelovalo je 20 grupnih maski.

Dječje grupne maske: LICITARI, BROJALICE, PČELICE, GANGAM STYLE, ČAROBNJACI, ANGRY BIRDS, NOGOMETAŠI I NAVIJAČICE, GUSARI, MODNI MAČKI, ZAČARANI PRINC I MEĐIMURSKI CUKUREKI.

Od starijih maski sudjelovali su: ZORRO OSVETNICE, SULEJMAN VELIČANSTVENI, RIMLJANI I RIMLJANKE, KIPOVI SLOBODE, OVCE, TIKVE, MASTERCHEF PALINOVEC, SULTANOV HAREM, HRVACKI CIRKUS

Nakon proglašenja najboljih nagrada, druženje se nastavilo u prostorijama NK Hodošan uz ples i zabavu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije