Sportski vikend

Nogomet: Igraju se pripremni susreti; Mali nogomet: 9. kup grada Preloga, finalni susreti u Podturnu, pretposljednje kolo Joje te zimska liga početnika i limača; Košarka: Čakovec u derbiju dočekuje Mladost; Odbojka: Centrometal kod Murse; Badminton: Pojedinačno državno prvenstvo u Atonu i 20 godina BK Međimurje; Kuglanje: Željo dočekuje Obrtnika; Rukomet: Zrinskice u Banja Luci; Šah: Počinje međimurski kup.

U pripremnim nogometnim susretima u subotu igraju Međimurje igra s Radnikom iz Sesveta, a Dubravčan u Donjoj Dubravi dočekuje Slobodu iz Slakovca. U nedjelju u 14:00 sati u Kotoribi igraju Graničar i Sloboda Slakovec. Nogometni klub Polet iz Svetog Martina na Muri provest će vikend koji je pred nama u Ljubljani. Za subotu i nedjelju dogovoreni su susreti s tamošnjim klubovima na umjetnoj travi. U subotu u 11:00 sati supranik će im biti NK Komenda, a u nedjelju u isto vrijeme NK Medvode.

Ovog vikenda počinje 9. kup grada Preloga u malom nogometu. U subotu igraju Čukovec ’77 – Galeb (16:40), Trnava – Otok (17:20) i Mladost – ČSK (18:00). Nedjeljni raspored i parovi: 16:00 Trnava – Naprijed, 16:40 Otok – Draškovec, 17:20 Mladost – Čukovec ’77, 18:00 ČSK – Galeb i 18:40 Naprijed – Draškovec.

U subotu od 15:00 sati kreću polufinala u Podturnu. Kod mlađih pionira sastaju se Cvjećara Iris Dodlek – NŠ Međimurje 2 i Hodošan – NŠ Međimurje1. Nakon njih su pionirske utakmice Pro Kor i NŠ Sveti Martin na Muri te NŠ Međimurje 98/2 – NŠ Međimurje 97/1. Veteranska polufinala su Beauty centar Ljupka i Caffe bar Trenk te Kavana Cobra i Izabrani Kabel Mont. Dva seniorska polufinala su MIP Weyland – Amsterdam te MNK Fenix i Caffe bar Frumento. Bit će odigrana revijalna utakmica nogometašica ŽNK Trnava i ŽNK Podravina iz Ludbrega. Posljednji dan turnira bit će nedjelja kada je početak u 15:00 sati, a u pauzi finalnih borbi odigrat će se dvije revijalne pionira i žena Podturna i Celina.

Osmo kolo memorijalne malonogometne lige Josip Francki Joja igra se u nedjelju: 8:30 Ekom – Savčari, 9:20 Gojanec CB Hantek – Čapa Gurman, 10:10 TMT – Limarija Vinković, 11:00 Brezje – Palatin Fotex i 11:50 Venera Korner – Partizani.

U derbiju košarkaške A-2 lige sjever u nedjelju u 17:30 sati u dvorani 2. OŠ Čakovec igraju lider Čakovec i drugoplasirana Mladost iz Đurđevca. Rudar također u nedjelju u 16:00 sati u Murskome Središću dočekuje Bjelovar. Međimurje u nedjelju u 17:00 sati gostuje kod Ivančice.

U C ligi Prelog i Čakovec BŠT igraju u subotu u 19:30 sati, Kotoriba i Donji Kraljevec u subotu u 17:00 sati, Mladost i Međimurje Globetka u subotu u 18:30 sati u dvorani 2. OŠ Čakovec, dok će Nedelišće s drugom ekipom Grafičara igrati kroz tjedan dana.

U 1. odbojkaškoj ligi Centrometal gostuje u subotu u Osijeku kod Murse od 20:00 sati. U 2. ligi odbojkašice Kaštela iz Pribislavca u subotu u 17:30 sati u Belici dočekuju Bjelovar. Međimurski derbi odigrat će odbojkaši Nedelišća i Totovca u nedjelju u 19:00 sati.

Badmintonski klub Međimurje Čakovec je organizator i domaćin Pojedinačnog PH 2013 za seniore i veterane. Prvenstvo Hrvatske će se održati po prvi puta u dvorani SGC Aton u Nedelišću i to u subotu od 9 do 18 sati razigravanja i od 9 do 15 sati polufinala i finala. Na PH će nastupiti oko 40 najboljih seniora i 40 veterana u konkurenciji +35 i +45 u konkurenciji pojedinaca i parova, a među njima  naša seniorska i veteranska ekipa. Svečano otvaranje PH 2013. predviđeno je za subotu u 9 sati. U sklopu PH u 16 sati održat će se i Godišnja skupština Saveza čiji će domaćin biti naš Klub. U subotu s početkom u 19 sati u prostorijama SGC Aton Badmintonski klub Međimurje će održati svečanu proslavu 20. godišnjice rada te će tom prilikom dodijeliti obljetničke nagrade Kluba uz svečani program i mali domjenak.

Željezničar u 2. kuglačkoj ligi u subotu u 16:00 sati dočekuje ekipu Obrtnik Krapinske Toplice.

Ženski rukometni klub Zrinski je pozvan na veliki i jaki međunarodni turnir u Banja Luku gdje osim Zrinskog nastupaju  Crvena Zvezda Beograd, Železničar Inđija Srbija, Sežana Ajdovščina Slovenija, Borac Banja Luka i organizator turnira Vrbas Banja Luka.

Šahovski kup Međimurja 2013. počine u nedjelju. Prijavljeno je 19 ekipa koje će odigrati ukupno šest kola. Parovi 1. kola, nedjelja 3. veljače u 9:00 u društvenom domu u Mihovljanu: ŠK “SLOBODA” Mihovljan – ŠK “SLOBODA III” Mihovljan, ŠK “NEDELIŠĆE” – ŠK “STRIDON II” Štrigova, ŠD “MEĐIMURJE” – ŠK “DINAMO” Palovec, ŠK “N. ZRINSKI” G. Kuršanec – ŠK “STRAHONINEC”, ŠK “MURSKO SREDIŠĆE” – ŠK “STRAHONINEC II”, ŠK “GORNJI MIHALJEVEC II” – ŠK “GORNJI MIHALJEVEC”, ŠK “GORAN” Lopatinec – ŠK “GORNJI MIHALJEVEC III”, ŠK “SLOBODA II” Mihovljan – ŠK “MIKLAVEC”, ŠK “PRETETINEC” – ŠK “STRIDON III” Štrigova i ŠK “GARDINOVEC” slobodan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije