U Kotoribi održan međuopćinski “Lidrano 2013.”

Osnovna škola Kotoriba posljednjeg dana mjeseca siječnja 2013. godine bila je domaćin međuopćinske smotre “Lidrano 2013” na kojem su se uz domaćine predstavili osnovci iz OŠ-a: Belica, Ivanovec, Tomaša Goričanca iz Male Subotice, Domašinec-PŠ Turčišće, Orehovica, I., II. i III. iz Čakovca, Donjeg Kraljevca i Vladimira Nazora iz Pribislavca.

Smotra je održana u kotoripskom Domu kulture, a u programu se moglo vidjeti 20 scenskih nastupa od kojih će Nevenka Mlinarić, prof. Romano Bogdan i Dejan Buvač predložiti najuspješnije za županijski Lidrano koji će biti 22. veljače u Čakovcu.
 

Povjerenstvo za literarne radove, Ivan Pranjić, prof, Željko Kovač, prof. i Željka Pavlic-Bedić odabrala je 19 literanih radova za smotru u Čakovcu, dok je povjerenstvo za novinarski izričaj, David Vugrinec, Gordana Petek i Martina Horvat, za finale predložilo 6 novinarskih radova i 4 radio-emisije.

Manifestaciju je otvorila dr.sc. Blaženka Novak viša stručna referentica za osnovno i srednje školstvo Međimurske županije, a dobrodošlicu sudionicima uputile su ravnateljica škole domaćina Snježana Matoš, prof, i Irena Maltar, savjetnica u Uredu načelnika Općine Kotoriba.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije