U srijedu 6. veljače prezentacija Sustava pametne kuće ITHome

Tvrtka Sol-Idea d.o.o. iz Čakovca, u suradnji s tvrtkom Inteligentna kuća d.o.o. iz Zagreba, organizira, 6. veljače 2013. godine, prezentaciju Sustava pametne kuće ITHome.

Prezentacija će se održati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje na adresi Bana Josipa Jelačića 22 u Čakovcu u trajanju od 10,00 do 11,00 sati.

Prezentacija je namijenjena svim fizičkim i pravnim osobama koje zanima pametno stanovanje te ušteda energije kroz pametno upravljanje sustavima grijanja i hlađenja, rasvjetom kao i drugim električnim uređajima u svakom postojećem stanu ili kući.

Pametno rješenje za štedljiv, komforan i siguran dom!

Inovativni IThome sustav u stambenom prostoru povezuje i kontrolira gotovo sve tehničke sustave stanovanja što znači da je u domu moguće putem jednostavnog klika na mobitelu od bilo kuda u svijetu upravljati rasvjetom, utičnicama, grijanjem, klimom, roletama, tendama, ali i “nadgledati” sigurnosni sustav. IThome oprema se temelji na bežičnoj tehnologiji te je rješenje primjenjivo za bilo koji dom.

Ušteda energije

U prosječnom stanu može se uštedjeti i do 30% na godišnjem budžetu koristeći IThome sustav i pridržavajući se osnovnih načela uštede energije.

Kontrola

Inovativno IThome rješenje povezuje i kontrolira gotovo sve tehničke sustave u domu ili uredu i omogućava upravljanje njima putem smartphonea s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Sigurnost

Odlika pametnog IThome sustava je i sprečavanje neželjenih situacija što pridonosi sigurnosti doma i bezbrižnosti ukućana.

Jednostavna bezična ugradnja

Maksimalno jednostavan za rukovanje, IThome sustav izuzetno se lako i brzo ugrađuje, bez ikakvih preinaka na instalacijama i bez građevinskih zahvata.

Jamstvo povrata novca

Svaki korisnik koji ugradi IThome sustav može vratiti novac ako ne bude zadovoljan proizvodom.

Prezentaciju će voditi Bojan Mlinarić, direktor tvrtke Sol-Idea d.o.o. i Davor Prpić, direktor tvrtke Inteligentna kuća d.o.o., a tijekom prezentacije moći ćete upoznati sustav Pametne kuće ITHome i vidjeti demonstraciju rada sustava te postaviti svoja pitanja vezana uz sustav.

Sudjelovanje na prezentaciji je besplatno, a broj sudionika je ograničen.

Svoj dolazak možete potvrditi putem elektroničke pošte na info@sol-idea.hr, a dodatne informacije možete dobiti pozivom na 091 333 7700.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije