Sveta Marija: Đurđica Slamek i dalje vodi Društvo žena

Prošlo je već punih 16 godina od osnivačke skupštine Društva žena Amalija Kranjec iz Svete Marije. Početak djelovanja bio je pun uspona i padova, ali iza svakog pada postale su još jače i s još većim optimizmom započele su nove aktivnosti za dobrobit svih članica i lokalne zajednice.

Tijekom godina svaka od njih postala je biser na prekrasnoj bisernoj ogrlici pod imenom Društvo žena Amalija Kranjec. – Ponosna sam što sam i ja dio te ogrlice, zrno jednake veličine kao i ostale s razlikom što sam počašćena, što mi je  po peti put ukazano povjerenje da budem odgovornija, da budem predsjednica društva, rekla je stara-nova predsjednica Đurđica Slamek.

Skupština je potvrdila Magdalenu Kvakan i Nevenku Hunjdi za potpredsjednice, Gordanu Hunjadi za tajnicu i Štefaniju Perlić za blagajnicu, a za članice Nadzornog odbora Bernardu Pongrac, Francisku Kvakan i Danicu Orehovec. Izborni skup održan je u prostorima Vatrogasnog doma, a nakon službenog dijela članice su nastavile druženje uz glazbu i ples.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije