Vatrogasci i mladi Šenkovca u akciji čišćenja snijega

Da i dalje ima dobre volje i želje za pomoći pokazali su Udruga mladih Šenkovec zajedno s DVD-om Šenkovec koji su se primili posla i na vlastitu inicijativu započeli s čišćenjem snijega na području naselja Šenkovec.

Prošli tjedan u svim međimurskim općinama vladala je strka i zbrka zbog obilnog snijega pa su u Općini Šenkovec ostali veoma ugodno iznenađeni pozivom dviju općinskih udruga koje su zatražile popis staračkih domaćinstava kako bi im počistili snijeg i time osigurali uvjete za normalan život, ali su se i ponudili za pomoć u bilo kojem obliku i pripomogli u čišćenju pješačkih staza u Šenkovcu.

Kako smo čuli i od samih mještana dečki iz DVD-a i Udruge mladih zaslužili su samo pohvale na inicijativi, a i Općina Šenkovec zasigurno dijeli njihovo mišljenje. Podsjetimo, DVD Šenkovec je istu akciju čišćenja snijega pokrenuo još prošle godine kada su kao humanitarna udruga došli na ideju da nemoćnim i starim ljudima u Šenkovcu, koji žive sami, pomognu u čišćenju snijega.

Tako je četiri dana sedam članova obilazilo staračka kućanstva s popisa i lopatalo snijeg. Obećali su sudjelovanje u istim akcijama u budućnosti i evo, održali obećanje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije