27-godišnji policajac iz Novakovca ustrijelio se službenim pištoljem

U ponedjeljak 21. siječnja oko 19.30 sati nedaleko Hodošana u polju, u osobnom vozilo pronađeno je mrtvo tijelo mladog policijskog službenika iz Policijske postaje Murske Središće, 27-godišnjeg D.M. iz Novakovca.

U trenutku pronalaska njegovog tijela, bio je van službe. U nedjelju se mladić nije vratio kući te je njegova obitelj odmah prijavila nestanak, pošto to nije bilo uobičajeno ponašanje za njega.

Detalji ovog događaji zasada nisu poznati. Više će se znati nakon očevida koji je u tijeku, a provodi ga Županijsko državno odvjetništvo iz Varaždina.


Službeno izvješće iz PU međimurske:

U razdoblju od 20. do 21. siječnja, od 16 do 16 sati, u poljskom predjelu zvanom “Murščak-Fučička”, u blizini mjesta Domašinec, 27-godišnjak iz Novakovca, policijski službenik Policijske uprave međimurske, van službe, u svom osobnom automobilu počinio je samoubojstvo pucanjem iz službenog pištolja.

Na mjesto događaja izašao je zamjenik Županijskog državnog odvjetništva Varaždin koji je obavio očevid, te mrtvozornik koji je utvrdio da je smrt nastupila unatrag 20-24 sata, uslijed ozlijede glave. O događaju će se podnijet posebno izvješće Županijskom državnom odvjetniku u Varaždinu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije