ŠSK “TIOŠ” ponovo na tronovima

Školski sportski klub “TIOŠ” već je poznat kao osvajač odličja. U njemu učenici Tehničke škole Čakovec nalaze mjesto na kojem će svoje slobodno vrijeme iskoristiti u zdrave svrhe. Profesori tjelesne i zdravstvene kulture sa svim našim sportašima cijele godine treniraju atletske discipline, košarku, odbojku, nogomet… Kao kruna zajedničkog marljivog rada, stižu priznanja, medalje, pehari… koji krase prostore naše škole.

Posljednji uspjesi Kluba zabilježeni su u prosincu prošle godine, kada su učenici stolnoteniske ekipe osvojili prvo mjesto na županijskom natjecanju školskih sportskih klubova u stolnom tenisu. Za ekipu su nastupili Robert Lehkec, Kristijan Lipić i Vinko Moharić.

U prosincu je u Prelogu nastupila i naša nogometna ekipa koja je osvojila  3. mjesto na županijskom natjecanju školskih sportskih klubova u malom nogometu (futsalu). Za ekipu nastupaju Dino Križaić, Matija Pintarić, Karlo Šoltić, Petar Šarić, Antonio Dodlek, David Turk, Benjamin Ignjić, Saša Kosalec, Bruno Polak i Leon Žižek. (kp)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije