Mala Subotica: MNK Grandy osvojio 7. Novogodišnji malonogometni turnir!

Treću godinu za redom, dvije godine kao Domino bar – Grandy i sada kao MNK Grandy, malonogometaši hrvatskog drugoligaša pobjedom u finalu nad Caffe bar Peticom osvojili su i 7. Novogodišnji malonogometni turnir u Maloj Subotici.

Dva polufinala i utakmica za treće mjesto završile su nerješenim rezultatom, pa se pobjednike moralo tražiti raspucavanjem sedmeraca, što govori jasno o činjenici kako su zaista najbolje momčadi turnira završile u samoj završnici gdje su od reda sve nedjeljne utakmice bile izuzetno interesantne.

U prvoj polufinalnoj utakmici Mip Weyland i Caffe bar Petica odigrali su u regularnom dijelu 1:1, da bi igrači Zlatana Jambrovića, a vođeni Danijelom Marčecom – Zigijem bili uspješniji na raspucavanju sedmeraca i pobijedili sa 6:7. Petica je povela pogotkom najboljeg strijelca turnira Srećka Šegovića, a Mip Weyland izjednačio preko Danijela Jageca.

Druga polufinalna utakmica odigrala se između Svježih jaja Vuk i MNK Grandy i također je završila u regularnom dijelu utakmice sa 1:1. Za golove su se ponajviše pobrinuli sami igrači Svježih jaja Vuk. Grandy je poveo sa 0:1 autogolom Elvisa Sabola, a Jarić je uspio kasnije izjednačiti na 1:1. Na raspucavanju sedmeraca, uspješniju su sa konačnih 3:4 bili igrači MNK Grandya.

I utakmica za treće mjesto između Mip Weylanda i Svježih jaja Vuk završila je nerješeno, 2:2. Svježa jaja Vuk povela su preko Purića, a Mip izjednačio putem Sobočana te poveo pogotkom Bobičanca. Aldin Begović pobrinuo se da utakmica završi rezultatom 2:2. Nakon sedmeraca, Svježa jaja Vuk osvojila su treće mjesto na turniru pobjedom od 3:4.

Finale turnira donijelo je susret dviju općinskih momčadi – MNK Grandy iz Strelca i Caffe bar Peticu iz Male Subotice. Da su dečki iz Grandya bili ozbiljni u namjeri da odigraju svoju najbolju utakmicu na turniru, dokazali su žustrinom i vodstvom od 0:3. Golove su postigli Hruško, Fažon i Vuković. Petica je u drugom poluvremenu ubacila u brzinu više i radila stalni pritisak na vratara Grandya Marčeca. Na koncu je utakmica završila pobjedom Grandya od 2:3. Golove za Peticu zabili su Igor Šegović i Tomica Mlinarec.

Izuzev najboljih momčadi na turniru, nagrađeni su i pojedinci. Tako je najbolji strijelac turnira sa 12 pogodaka Srećko Šegović (Caffe bar Petica), najbolji vratar Danijel Marčec (MNK Grandy), a najbolji igrač, ujedno i strijelac sedam golova, Marko Hruško (MNK Grandy).

Pehare i novčane nagrade najboljim ekipama i pojedincima podijelio je načelnik Općine Mala Subotica Vladimir Domjanić.

Revijalne utakmice nakon polufinalnih utakmica odigrali su limači U-10. U utakmici između Dinama iz Palovca i BSK Belice, uspješniji su bili domaćini pobijedivši 3-1. Nakon njih na teren su istrčale nogometne škole Spartaka i Međimurje – Čakovca. Limači Međimurja pobijedili su rezultatom 1:3. Međusobnu utakmicu prije finala odigrale su i međusobno nogometašice u kojoj je modra ekipa pobijedila 8:5, a u pobjedi, šest pogodaka zabila je Petra Levačić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije