Iz nezaključanog vozila ukradeno više desetaka tisuća kuna

U četvrtak 27. prosinca muškarac iz Donjeg Pustakovca prijavio je Policijskoj upravi međimurskoj krađu novca. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u vremenu od 24. do 27. prosinca u Donjem Pustakovcu nepoznati lopov iz nezaključanog vozila otuđio više desetaka tisuća kuna.

Ovo je nova opomena vlasnicima vozila da ih zaključavaju i da vrijedne stvari ne ostavljaju unutra. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Lopovi su bili itekako aktivni i u drugim mjestima. U vremenskom razdoblju od 21. do 27. prosinca u Kuršancu u Glavnoj ulici kradljivac je nasilno otvorio prozor na spremištu kojim se koristi Osnovna škola Kuršanec i ušao u unutrašnjost odakle je otuđio više staklenih boca ispunjenih alkoholnim pićima.

U četvrtak, 27. prosinca dogodio se veći broj krađa. U vremenu od 13,30 do 16,00 sati u Prvomajskoj ulici u Mihovljanu nepoznati je lopov potiskivanjem nasilno otvorio prozor na obiteljskoj kući i iz unutrašnjosti otuđio informatičke i video uređaje. U jutarnjim satima u Ulici Kralja Tomislava u Čakovcu, nepoznati je počinitelj otuđio prometni znak, čime je poduzeće iz Čakovca oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Ženska osoba iz Pribislavca je Policijskoj upravi međimurskoj prijavila krađu bicikla koja se dogodila dana 17. prosinca između 06,00 i 06,30 sati na Franjevačkom trgu u Čakovcu. Policija je zaprimila prijavu “Hrvatskih šuma” da im je u razdoblju od 10. do 14. prosinca u šumi zvanoj “Čep” kod naselja Kuršanec nepoznati počinitelj posjekao i otuđio drvo bagrema, te ih time oštetio za više tisuća kuna.

I za kraj, poduzeće iz Čakovca podnijelo je prijavu da im je u vremenu od 7. do 20. studenog ove godine nepoznati počinitelj iz garaže u Mihovljanskoj ulici u Čakovcu otuđio motornu lančanu pilu i time ih oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije