Primopredaja pumpi za crpljenje vode

Općinski načelnik Općine Orehovica Franjo Bukal predao na korištenje DVD-u Orehovica, Podbrest i Vularija pumpe za crpljenje vode tipa Endress Emp 305, kapaciteta 1.000 litara u minuti, koje će isti koristiti, ako se pojavi potreba domaćinstava prilikom ulaska vode u podrume i druge prostorije, a ujedno biti će spremni da djeluju po pozivu zbog vremenskih nepogoda i poplava. Ukupna vrijednost tri pumpe iznosi 12.796,50 kuna.

U ime članova DVD-a zahvalu je uputio pred DVD-om Vularija Zlatko Orsag te naglasio da je suradnja sa Općinom izvanredna i da Općina ispunjava svoje financijske obveze spram zakonu, i više od toga, a poglavito na izgradnji objekata za smještaj vatrogasne tehnike i osiguranja kvalitetnih prostora za druženje.

U 2012. godini Općina Orehovica za redovnu djelatnost dobrovoljnih vatrogasnih društava sa područja Općine Orehovica izdvojila je 87.744,33 kune, za JVP Čakovec 17.042,00 kune temeljem sporazuma i još 11.087,00 kuna od dodatnog udjela s osnove poreza na dohodak za JVP Čakovec, prenosi Orehovica.hr.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije