Hoćemo li u Međimurju imati bijeli Božić?

U nekim dijelovima Hrvatske bi prema najavama prognostičara mogli imati bijeli Božić. Moguće snježne padaline najavljene su za vikend uoči Božića te sam Badnjak, dok se na sam blagdan Božića očekuje razvedravanje vremena.

Petak nam donosi pad temperatura diljem zemlje, a sa zahlađenjem u kontinentalnom dijelu trebale bi početi padati snježne pahulje. Najveća količina snježnih oborina u kontinentalnom dijelu najavljena je za subotu, no zbog temperatura koje će biti iznad ništice ne očekuje se stvaranje snježnog pokrivača.

Snijeg bi nas mogao iznenaditi i obradovati na Badnjak pa bi Božić, nakon dugo vremena, trebao stići u bijelom ruhu uz pravi zimski ugođaj. Jutarnje temperature kretat će nam se od -4 do 1, a one dnevne od 0 do 5 stupnjeva. Snijega će na nekim područjima biti i u nedjelju.

Hoće li koja pahulja snijega obradovati Međimurke i Međimurce? Prognoze nam zasada ne idu u prilog, pa nam ostaje da pričekamo i radujemo se blagdanima koju su pred nama uz pjesmu Krunoslava Kiće Slabinca – Zvončići.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije