Novogodišnji koncert i filmski program u Centru za kulturu

Donosimo vam program svih događanja u čakovečkom Centru za kulturu. Očekuje vas Novogodišnji koncert koji će se održati u četvrtak, 27. prosinca u 20 sati te filmski program gdje možete gledati filmove Pet legendi i Asterix i Obelix u Britaniji.

Novogodišnji koncert

Tradicionalni 12. po redu novogodišnji koncert Simfonijskog orkestra HRT-a u Čakovcu, i ove će godine biti uvertira u slavljeničko raspoloženje. Valceri, polke i koračnice iz skladateljske radionice obitelji Strauss bit će okosnica programa  kojeg će svojim duhovitim dosjetkama upotpuniti voditelj Dražen Siriščević inspiriran glazbom i prazničnim raspoloženjem.

Pet legendi

Radi se animiranoj obiteljskoj  avanturi/fantaziji. Tvorci filmova Shrek i Kung Fu Panda na velika platna donose epsku avanturu o legendarnim čuvarima dječjih snova. Na velika nam platna dolaze Djed Božićnjak, Jan Mraz (Jack Frost), Zubić Vila, Uskršnji Zeko, Pješčan koji štiti san i snove sve djece na svijetu. Petorica junaka suprotstavljaju se Mrakuli koji želi osvojiti svijet i obaviti ga vječnim mrakom. Čuvari se udružuju i bore do zadnjeg daha kako bi zaštitili snove, nade, vjerovanja i maštu djece. Ove zime sva djeca svijeta vidjet će po prvi put zajedno svoje čuvare i pridružit će im se u avanturi koju će pamtiti cijeli život!

Asterix i Obelix u Britaniji – obiteljska avantura, komedija

Asterix i Obelix napuštaju rodno selo i odlaze u Britaniju gdje nastavljaju svoju neprekidnu borbu protiv Cezara i njegovih vojnika. Godina je 50. prije Krista i Cezar žeđa za novim osvajanjima. Odlučio je osvojiti otok koji leži na samom kraju poznatog svijeta, tu tajanstvenu zemlju poznatu kao Britanija. Čini se da je pobjeda osigurana, ali zapravo i nije baš tako. Jedno maleno selo odolijeva napadima, ali njegove snage sve su slabije pa Kordelija, britanska kraljica, šalje svog najvjernijeg časnika Antiklimaxa, da potraži pomoć….

Filmove možete pogledati prema sljedećem rasporedu:

Srijeda, 26.12
18.00 PET LEGENDI
20.00 HOBIT: NEOČEKIVANO PUTOVANJE
20.00 ASTERIX I OBELIX U BRITANIJI
Petak, 28.12
18.00 PET LEGENDI
20.00 ASTERIX I OBELIX U BRITANIJI
Subota, 29.12.
18.00 PET LEGENDI
20.00 ASTERIX I OBELIX U BRITANIJI
Nedjelja, 30.12.
16.00 i 18.00 PET LEGENDI
20.00 ASTERIX I OBELIX U BRITANIJI
Ponedjeljak, 31.12.
nema programa
Utorak, 1.1.2013. – SRETNA NOVA GODINA
18.00 PET LEGENDI
20.00 ASTERIX I OBELIX U BRITANIJI
Srijeda, 2.1.
nema filmskog programa u dvorani czk

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije