MNK Grandy danas u finalu regije u Zagrebu protiv Fusia!

Igrači MNK Grandy nakon što su u polufinalu Hrvatskog malonogometnog kupa regije Sjever ždrijebom dobili prvoligaša MNK Alumnusa, kluba koji se trenutno nalazi na četvrtom mjestu 1.HMNL, koji je u 10. prvenstvenom kolu pobijedio vodeći klub lige Nacional, sigurno nisu bili preuvjereni u prolaz u finale! Ali, zato volimo i nogomet i mali nogomet. Nošeni domaćim navijačima i atmosferom, igrači Grandya ostvarili su podvig za anale međimurskog malog nogometa. Nakon završetka regularnog dijela polufinalne utakmice rezultatom 4:4 i boljeg raspucavanja šesteraca – pobijedili su i ušli u finale gdje igraju danas u utorak, 18. prosinca u 20 sati u Fusio Futsal Centru sa MNK Fusiom. Oba kluba su se tek ove godine prijavila za natjecanje u 2.HMNL Sjever i oba su završila u finalu regije. Grandy kako saznajemo, dolazi u punom sastavu, dok će Fusiu u ovoj utakmici nedostajati Horvatin koji se teško ozljedio protiv Zagreba 92 i očekuje ga operacija šake.

Nakon finala regije, sljedeća utakmica za Grandy ili Fusio u kupu je ona 1/8 finala Hrvatskog malonogometnog kupuprotiv trenutno najboljeg hrvatskog malonogometnog kluba – MNK Nacionala.Kao i svake godine, u osminu finala direktno se plasiralo najboljih 12 klubova prema tablici uspješnosti u posljednjih pet godine. Preostala četiri mjesta popunjavaju pobjednici regija istok, zapad, sjever i jug. Prva utakmica na rasporedu je 29. ili 30. siječnja u Zagrebu kod Nacionala, a druga će se odigrati 5. ili 6. veljače 2013. godine. Ukoliko Grandy pobijedi Fusio, u veljači na domaći teren u Malu Suboticu dolazi MNK Nacional!

Malonogometaši Fusia znanci su iz 2.HMNL Sjever. Na domaćem terenu na otvaranju prve polusezone ostvarili smo pobjedu od 6:4 i bilo bi zaista šteta da se taj pobjednički niz ne nastavi i dalje!

Favorita u uvoj utakmici nema jer se igra na njihovom terenu i njihovoj futsal dvorani na zagrebačkom velesajmu. Za atmosferu u dvorani ne moramo brinuti jer se vodstvo MNK Grandya pobrinulo, organiziralo i napunilo autobus navijačima, a još će se mnogi zaputiti vlastitima automobilima putem Zagreb. Podršku međimurskom malonogometnom klubu sigurno će dati i međimurski studenti u Zagrebu! Na igračima Grandya je da vjeruju u sebe i u utakmicu uđu mirnih glava i zaigraju u 1/8 finala hrvatskog kupa protiv hrvatskih malonogometnih reprezentativaca kao što su Korab Morina, Igor Leskovar, Dario Šestić i drugi, a pod trenerskom palicom Roberta Grdovića. Ima li bolje motivacije za pobjedu u današnjoj utakmici u Zagrebu?

Nacionalni portali koji prate mali nogomet, najavljuju da je u ovo predbožićno vrijeme ovaj dvoboj u Zagrebu sigurno jedan od najznačajnijih sportskih futsal događaja u ovom tjednu, a Zagrepčani kao istinski ljubitelji malog nogometa, sigurno će doći i podržati ovu finalnu utakmicu. Nema razloga da svi Međimurci koji se sutra na večer zateknu u Zagrebu ne dođu i pruže podršku u utakmici koja se igra u Fusio Futsal Centcu, a koj se nalazi u 18. pavliljonu Zagrebačkog Velesajma i jedina je specijalizirana dvorana namijenjena isključivo igranju futsala.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije