Squash: Nikola Mikac najbolji

U dvorani Sportskog centra u Mihovljanu u organizaciji Squash kluba Međimurje održano je peto po redu Prvenstvo sjeverozapadne Hrvatske u squashu. Uz igrače iz kluba organizatora, nastupili su i igrači varaždinskog kluba Coning.

U dosad najjačoj konkurenciji pobjeda je ponovo pripala prošlogodišnjem pobjedniku Nikoli Mikacu iz Squash kluba Međimurje koji je relativno lako, pobjedom od 3/0, stigao do naslova u finalnom meču protiv klupskog kolege Damira Dolara. Naime, Dolar nije bio u mogućnosti u finalu pružiti značajniji otpor, ostavši bez snage nakon što je slavio s 3/2 u najatraktivnijem meču dana, u iznimno neizvjesnom i iscrpljujućem polufinalnom meču protiv Matije Mikaca. U borbi za treće mjesto Matija Mikac je bio bolji od Varaždinca Nevena Kostovića.

Na ovogodišnjem je turniru nastupilo 18 natjecatelja, za koje sve se organizator potrudio pripremiti, osim dobrih squash partija, i prigodne nagrade sponzora. Prema riječima predsjednika squash kluba Međimurje, Vedrana Žbulja, organizator je zadovoljan i s odazivom koji je iznimno dobar uzevši u obzir nepogodne vremenske uvjete koji su nažalost spriječili neke od igrača da sudjeluju u natjecanju, te posebno da je zadovoljan prikazanom razinom igre svojih članova koja iz godine u godinu raste čime se budi optimizam da SK Međimurje može napredovati u državnoj timskoj ligi koja počinje početkom sljedeće godine, te konačno odnijeti naslov nakon što je tri godine završavao na drugom mjestu ljestvice.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije