Gimnastičarima novi vjetar u jedra za Rio de Janeiro

U prostorijama Nacionalnog gimnastičkog centra u Nedelišću potpisan je sponzorski ugovor između Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan i Euroherc osiguranja. Prošli ugovor od četiri godine je istekao i potpisan je novi koji također traje četiri godine.

Predstavnici sponzora Željko Kordić i Tomislav Abramović istaknuli su da je GK Marijan Zadravec Macan klub koji djeluje na malom području, ali ima izuzetan lokalni i globalni značaj. Za idući period nada je da će se i Filip Ude i Tijana Tkalčec kvalificirati na OI u Rio de Janeiru. Oko novog potpisivanja ugovora nije bilo nikakve dileme, želja je puhnuti u jedra na putu prema Rio de Janeiru.

Filip Ude: “Zahvaljujem Europhercu što nas je pratio u protekle četiri godine i što će to nastaviti u narednom razdoblju. Moja želja su još nastup na dvije olimpijade. Sve ciljeve koje sam si do sada zadao sam ispunio. U iduće četiri godine želje su i jedna medalja sa Svjetskog prvenstva i jedna medalja s Europskog prvenstva.”

Tijana Tkalčec: “Puno nam znači podrška sponzora jer smo uz njihovu pomoć u mogućnosti odlaziti na brojna natjecanja. Zadovoljna sam nastupom u godini koja je za nama i nadam se da ću to ponoviti i u idućoj.”

Trener Igor Kriajimski je najavio što čeka naše gimnastičare u idućoj godini: “U idućoj godini imamo dva velika natjecanja. U travnju je Europsko prvenstvo u Rusiji i u listopadu Svjetsko prvenstvo u Belgiji. Tijana i Filip kao dio reprezentacije trebali bi napraviti rezultate koji se od njih očekuju. Nama su ipak osnovne Olimpijske igre u Rio de Janeiru.”

Mario Vukoja: “Službena sezona je gotova, ponosni smo na naše rezultate. London na žalostn ije bio prema očekivanju. Radi se naporno za nadolazeća natjecanja. U ovoj godini planiramo još dvije aktivnosti. U petak 21. prosinca od 17:00 sati u Atonu će biti godišnji prikaz rada i obilježavanje 20 godina kako klub nosi ime Marijan Zadravec Macan. Bit će to veliki spektakl na kojemu će nastupiti četiristotinjak naših članova. Dolazi i cijela muška gimnastička reprezentacija pa će to biti prikaz od onih najmanjih koji nemaju ni dvije godine do vrhunske seniorske gimnastike. Dan prije u četvrtak 20.12. od 18:00 sati bit će zajedničko kićenje bora i darivanje djece.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije