SK Alzas ekipno i pojedinačno u sredini First lige

Od 6. do 8. prosinca u austrijskom Grazu održano je 3. kolo First lige na kojoj redovito nastupa i ekipa Streljačkog kluba Alzas. Zbog ”više sile” nisu nastupili u najboljem sastavu, ali to im nije smetalo da još jednom pokažu da su u samom vrhu streljačkog sporta sa zračnim pištoljem. Dokaz da se u ovom klubu radi sa žarom i željom da se postignu što bolji rezultati, upravo je bilo ovo 3. kolo First lige.

Ukupno je nastupilo 12 ekipa koji se natječu u 6 kola. Ekipa Alzasa sa 1665 krugova zauzela je sredinu, odnosno 6. mjesto. Pobjednici SD Jože Kerenčič A iz Slovenije osvojili su 1714 krugova. U pojedinačnoj kategoriji nastupilo je 36 natjecatelja iz Slovenije, Austrije, Mađarske i Hrvatske (jedini predstavnik SK Alzas).

Naš najbolje plasirani strijelac je bio Božidar Kolarić na 9. mjestu sa 564 kruga, odmah do njega na 10. mjesto plasirao se klupski kolega Saša Kralj sa dva kruga manje. Također je nastupio Nenad Štrek sa osvojenih 539 krugova. Nedostižni Miklos Tatrai bio je pobjednik sa 581 krugom.

Četvrto kolo First lige 2012./2013. će biti pod domaćinstvom SK Ptuj, odnosno u Sloveniji u spomenutom gradu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije