Podroom: Koncert Urban&4 i doček Nove godine

Mjesec prosinac redovno je rezerviran za najbolje zimske provode, a ujedno to je mjesec u kojem  Podroom Drink And Music Club  za vas priprema zanimljiv program. U petak, 28. prosinca Podroom će ugostiti poznatog hrvatskog umjetnika – Damira Urbana i Četvorku.

Da je Urban vrhunski glazbenik, autor tekstova, koautor muzike i vodeći vokal, ne treba posebno naglašavati. Live nastupi ovog višestrukog dobitnika Porina često djeluju hipnotički. Gotovo svaka njegova kompozicija, gotovo svaka nota zrači čarolijom. Damir Urban jedan je od najznačajnijih umjetnika na regionalnoj glazbenoj sceni. Od samih početaka, preko Laufera, pa sve do samostalnog rada sa svojom “četvorkom”.

Očekuje se da će za čakovečku publiku premijerno izvesti nekolicinu pjesama sa svoga EPa “Kundera”, uz presjek svoje bogate karijere. Zasigurno će biti prepuno i savršeno. Kupite ulaznicu na vrijeme, u prodaji se nalazi ograničen broj ulaznica, njih 200. Ulaznice možete kupiti u Podroom Drink And Music Club-u u Čakovcu,  Music Centar, Vrazova 21 u Varaždinu radnim danom od 9 do 19 sati.Karte su u pretprodaji po cijeni od 60 kuna, od 20. prosinca na dalje 80 kuna.

Nova godina u Podroom Drink And Music Club-u

Što je zajedničko svim ljudima na svijetu? Svi vole dobru zabavu u najluđoj noći u godini. Ako još uvijek ne znate gdje proslaviti Novu 2013. godinu? Ove godine po prvi puta Podroom Drink And Music Club organizira proslavu  i doček – 31.12. – tradicionalni ispraćaj stare i doček nove godine. Podroom Drink And Music Club se novogodišnjim partijem oprašta od prve uspješne klupske sezone 2012.

Kako bi razveselili svoje goste pripremaju doček Nove godine koji se neće tako lako zaboraviti.Uz bogatstvo zvuka i svetlosnih efekata, Podroom je definitivno vodeće klupsko mjesto za vrhunsku novogodišnju zabavu nudeći poseban doživljaj, uz to imamo i malo iznenađenje, u ponoć vas očekuje vatromet. Spremite se na uzbudljivo novogodišnje putovanje uz Podroom Drink And Music Club.

Pozivaju vas da im se pridružite i da svi zajedno proslavite Novu 2013. godinu! U prodaji je 150 ulaznica po cijeni od 250 kn, po principu – tko prvi. U ponudi se nalazi bogati švedski stol s raznovrsnim jelima, bogata ponuda raznovrsnog pića i šampanjac. Umjesto klasičnih ulaznica gosti će dobiti narukvice.

Kupnjom ulaznice osigurana Vam je ALL INCLUSIVE ponuda, a s narukvicama možete ulaziti & izlaziti cijelu noć Na glazbenom repertoaru naći će se plesni žanrovi kao što su r&b, disco, studio 54, funk, club classics, funky, pa naravno sve do najvećih domaćih hitova po&rock&zabavne glazbe koje će prezentirati DJ Sino.

Savjetujetuju da svoju ulaznicu osigurate unaprijed, a već od 20. prosinca cijena ulaznice će poskupjeti.  Ulaznice su u prodaji od srijede – 5. prosinca, a za sve ostale informacije javite se u Podroom Drink And Music Club, Kralja Tomislava 31, Čakovec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije