2. HMNL-Sjever: Prekid serije pobjeda Grandyja

Poraz nogometaša Grandyja i prekid njegove odlične serije u utakmici sa Siscijom koja je bila izuzetno kvalitetna puna uzbuđenja i u kojoj domaćin nije imao niti sportske sreće jer ono što je promašio posebno u posljednjim sekundama utakmica zaista spada u rubriku vjerovali ili ne, a još i k tome gosti su imali na vratima fenomenalnog Gavrića kao i u napadu nezaustavljivog Garbu.

Utakmica od početka otvorena dok u 6. minuti Oršić pogađa stativu dok od istog igrača odličan udarac brani gostujući vratar. Gosti su prijetili preko brzih kontri te jednu takvu i odličan udarac Sigurnjaka domaći vratar Marčec brani. U 8. minuti Hruško se našao u izglednoj prilici za pogodak puca u dosta teške situacije ali njegov udarac vratar brani ali je imao i puno boljih riješenje.

U 10 minuti gosti dolaze u vodstvo udarcem sa desetak metara preko Majića. Nekoliko trenutaka kasnije gosti u munjevitoj akciji preko Garbe koji nekoliko puta puca ali domaći vratar brani dok u trećem pogađa stativu. Minutu Oršić puca ali ponovno je vratar na mjestu kao i u 14. minuti kada mu skida loptu ispod vratnice. U 15. minuti gosti nakon izigrane akcije preko Bobinca povećavaju rezultat na 0:2.

Domaćin stvara odličnu priliku preko Fažona koja ne biva realizirana da bi u 18. minuti isti igrač proigrao Vukovića koji odmjerenim udarcem sa daljine postiže pogodak za 1:2. Kratko je trajalo slavlje domaćina jer minutu kasnije Deronjić lob udarcem povećava vodstvo gostiju na 1:3 s kojim se rezultatom odlazi na odmor. U nastavku utakmice gosti u izigranoj akciji u kojoj Deronjić puca da bi se od bloka lopta odbila do Sigurnjaka koji pogađša stativu.

Domaćin u brzoj akciji u kojoj  Hruško proigrava Cirkvenčića koji nije uspio sa par metara postići pogodak.  U 25. minuti nakon proigravanja Oršića za Hruška koji smanjuje rezultat na 2:3. Domaćin pokušava doći do poravnanja vrši pritisak na gol gostiju koji u 29. minuti nakon što je izuzetno raspoloženi Garba sve sam napravio te uposlio Baču kojemu nije bilo teško da sa nekoliko metara postići pogodak.

Tri minute kasnije gosti u izigranoj akciji u kojoj Garba dolazi sam pred vratara i postiže pogodak te gostima donosi visoku na kraju i nedostižnu prednost. Do kraja utakmica je bila u potpunoj inicijativi domaćina koji u 38. minuti preko Oršića koji lob udarcem smanjuje rezultat na 3:5. Odmah poslije Hruško pogađa vratnicu dok udarac Oršića zaustavlja gostujući vratar.

Na početku 40. minute Oršić proigrava vratara Mačeca koji sa dosta velike udaljenosti postiže pogodak za 4:5 da bi kroz 60 posljednjih sekundi utakmice bila prava opsada pred gostujućim vratarem Gavrićem koji je uhvatio toliko teških udaraca Oršića, Vukovića, Hruška, Cirkvenčića dok je i pogođena vratnica, ali rezultat se nije promijenio te je utakmica završila slavljem gostiju.

MNK Grandy : MNK Siscia 4 (1) : 5 (3)

MALA SUBOTICA Školska-sportska dvorana
Gledatelja: 70

Suci: Jelić i Ćosić. Delegat: Kapeš. Strijelci: 0:1 Majić (10), 0:2 Bobinac (15), 1:2 Vuković (18), 1:3 Deronjić (19), 2:3 Hruško (25), 2:4 Bača (29), 2:5 Garba (35), 3:5 Oršić (38), 4:5 Marčec (40).

MNK GRANDY: Marčec, Gorupić, Cirkvenčić, Fažon, Goričanec, Kolar, Oršić, Valentić, Vuković, Hruško. Trener: Nikola Goričanec.
MNK SISCIA: Gavrić, Žarković, Marović, Majić, Toljan, Bača, Deronjić, Bobinac, Sigurnjak, Garba, Gudec.

Akumulirani prekršaji: Grandy 6, Siscia 5.
Igrač utakmice: Tomislav Gavrić

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije