Za poplavljene darovano 17 150 kuna

Župa svetog Nikole Biskupa Čakovec vrlo je aktivna u svojim djelatnostima. Subota koje je pred nama je prva u mjesecu. Od 14:00 sati je ispovijed u Domu umirovljenika, a u 16:00 sati Sveta misa. U 17:45 je krunica, a u 18:15 je pred crkvom paljenje prve svijeće na adventskom vijencu.

>>> Šteta od poplave procijenjena na preko 22 milijuna kuna

Ova nedjelja je 1. nedjelja došašća. Početak je nove liturgijske godine. Kod mise u 9:00 sati predstavit će se ovogodišnji pripravnici za slavlje sakramenata pomirenja i euharistije. Prva je nedjelja u mjesecu kada molimo i darujemo za svećeničko redovnički podmladak.

Poslije podne u 17:00 sati bit će skupština za članove Franjevačkog Svjetovnog Reda. Ujedno počinje božićno korizmena akcija koja je ove godine namijenjena za potrebe župnog Caritasa. Djelatnici Caritasa ponudit će na izlasku iz crkve božićnu pšenicu uz dar od 10 kuna za potrebe Caritasa.

Župljani su pozvani prijaviti svoje stare i bolesne ukućane za božićnu ispovijed koja će biti u ponedjeljak 10. prosinca od 8:30 sati te za blagoslov obitelji. Ceduljice se nalaze na stoliću za tisak koje treba popuniti i donijeti u župni ured. Prošle nedjelje darovano je za poplavljene u Pušćinama 17.150,00 kuna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije